Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Veu pública / Els pregons

Els pregons

COMUNICAT

L'Ajuntament comunica que s'ha detectat que hi ha unes persones que es fan passar per tècnics de FECSA i l'únic que busquen és entrar a les cases per intentar robar. Demanem a la població que si no es poden identificar amb alguna documentació que els acrediti que no els deixi entrar a casa.

REPARTIMENT DE MASCARETES A LA POBLACIÓ

L'Ajuntament comunica que a partir d'aquest dilluns es repartiran casa per casa mascaretes a tota la població.

El repartiment serà de manera esglaonada, prioritzant la franja de més de 65 anys i col·lectius més vulnerables. 

Us recordem que aquesta tasca es pot dur a terme gràcies a la col·laboració de les persones voluntàries que les han confeccionat.

CIVISME

L’Ajuntament insisteix a tots els veïns i veïnes, que cal recollir els excrements de gos de la via pública i que els guants i les mascaretes utilitzades no es tirin pel carrer, han de llençar-se al contenidor de rebuig.

Us demanem la  vostra col·laboració. Gràcies.

ANIVERSARI DELS INFANTS PER LA VEU PÚBLICA

Des de l'1 d'abril, i mentre duri el confinament, l'Ajuntament de Bell-lloc col·labora amb les famílies amb infants menors de 13 anys a celebrar els aniversaris dels seus fills i filles a casa, felicitant-los per la veu pública.

Des del consistori ja ens hem posat en contacte amb els qui celebren l'aniversari durant tot el mes, però en cas que algú no hagi rebut la trucada de l'ajuntament i vulgui que es feliciti al seu fill o filla només cal que truqueu al 689501556 (Rosa) o que envieu un correu demanant aquest servei a ajuntament@bell-lloc.cat. Us demanem que ens aviseu amb un mínim de 24 hores d'antelació per poder planificar el servei.

Els pregons es duran a terme a les 12 del migdia.

Es tracta d’una nova acció que pretén alleugerir els moments de confinament de les famílies bell-lloquines i té com a objectiu donar una alegria als nens i nenes en el seu dia especial.

BIBLIOTECA JOAN SOLÀ

Des de la biblioteca Joan Solà, us comuniquem que eBiblioCat, la biblioteca digital de les biblioteques públiques, ha ampliat les seves prestacions amb l'augment dels títols disponibles i de les llicències d'ús. També es generalitza el seu accés a tota la ciutadania. És a dir, qui no té carnet de la biblioteca, el pot obtenir de manera inmediata i de forma telemàtica.


Trobareu l'enllaç al blog
https://bibliobell-lloc.blogspot.com/


També podeu posar al cercador, Bloc de la biblioteca de Bell-lloc

I per qualsevol dubte o consulta podeu contactar a

biblioteca@bell-lloc.cat

L'HORA DEL CONTE AL PREGÓ

Nens i nenes de Bell-lloc arriba l’HORA DEL CONTE AL PREGÓ.

De dilluns a divendres a les 16:30h estigueu atents perquè podrem escoltar per la veu pública històries màgiques, aventures trepidants i cançons ben animades. No us ho perdeu!!

L’Ajuntament convida a tothom a participar d’aquesta activitat, pensada per a que els més petits puguin gaudir d’una estona divertida i compartida entre tots.

Qui vulgui col·laborar explicant un conte pot enviar una nota d’àudio per WhatsApp al telèfon 722779830.

Bell-lloc actua contra el coronavirus. Bell-lloc es queda a casa. 

imagen


HOMENATGE DIARI AL PERSONAL SANITARI I DE SERVEIS ESSENCIALS

L'Ajuntament comunica que cada dia a les 8 de la tarda, mentre duri el confinament, es farà un homenatge al personal sanitari i de serveis essencials per la veu pública.

Us animem a que us sumeu a la iniciativa realitzant un aplaudiment col•lectiu al finalitzar la cançó. 

VÍDEO EXPLICATIU CAP DE MOLLERUSSA

L'Ajuntament us vol fer ressò de la notícia que ha publicat Mollerussa Televisió, amb un vídeo molt explicatiu i entenedor amb els consells que dóna el CAP de Mollerussa per prevenir el coronavirus i explicant com ha reorganitzat els seus serveis.

Enllaç al vídeo

BELL-LLOC AJUDA

L'ajuntament habilita un servei per a coordinar l'atenció a persones vulnerables afectades per les mesures de prevenció adoptades pel govern per a evitar la propagació del coronavirus.

TRUCA AL 658794851 (Ramon) O AL 722779830 (Àngela):

- Si ets una persona gran o en situació de vulnerabilitat i necessites algun tipus d'ajuda.
- Si coneixes algú que pugui necessitar ajuda perquè es troba en situació de vulnerabilitat.

Des d'aquest servei recollirem les necessitats i en farem la derivació al servei adequat seguint els protocols vigents per tal d'evitar riscos de contagi.

Així mateix, aquest servei està vinculat i coordinat amb el grup de voluntaris sorgit a Bell-lloc, els quals es posen a disposició per realitzar compres de primera necessitat per a les persones en situació de vulnerabilitat. Adoptant totes les mesures de seguretat i seguint els protocols sanitaris actuals.

Recordem que per a qualsevol urgència relacionada amb el coronavirus cal trucar al 061. I per emergències al 112.

Seguiu tota la informació per canals oficials.
L'Ajuntament segueix informant a través de l'ebando, les xarxes socials i la pàgina web www.bell-lloc.cat
Utilitzem els recursos amb responsabilitat.

imagen