Dimecres, 20 de Gener del 2021 12º max. / -1º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Veu pública / Els pregons

Els pregons

DEFUNCIÓ

Es comunica la defunció del Sr. JOAN BATALLA GIMÓ. Domicili: No hi haurà sala de vetlles. Funeral: Cerimònia religiosa el dia 21/01/2021 a les 11:00 hores a l'església de Bell-lloc d'Urgell.

SERVEI PODOLOGIA

El proper servei de podologia es portarà a terme el dilluns 25 de gener del 2021, a partir de les 16 h de la tarda, al centre de serveis municipals del poble.

Demanar cita prèvia al 973.11.12.50   

AQUALIA

AQUALIA recorda alguns consells bàsics per evitar les incidències que puguin ocasionar les baixades de temperatures anunciades pels propers dies:

  • Si es tenen conduccions d'aigua o comptadors a la intempèrie o susceptibles de patir problemes de congelació, han d'estar protegits amb algun tipus de material aïllant.
  • A més, s'ha de comprovar que el caixetí o armari, on es troba el comptador, estigui en bon estat per evitar riscos. En cas de congelació, no forçar les claus de pas. Si detecta que la canonada presenta signes de congelació, ha d'aplicar aire calent a la zona i protegir amb aïllant.
  • Si no es pensa fer ús de  l'aigua durant un període llarg, una altra mesura habitual de prevenció consisteix en tancar la clau de pas i buidar les canonades particulars, per que no quedi aigua en el seu interior.

Un cop passades les gelades, AQUALIA recomana que es revisin les instal·lacions interiors per comprovar que ni hi hagi fuites. Si visiblement no es detecta fuita, és bo controlar si el comptador registra consum d'aigua, assegurant-nos que totes les aixetes estan tancades i els electrodomèstics no estan funcionant. 

Si s'observa una fuita d'aigua, s'aconsella que es realitzin les reparacions tan aviat com sigui possible per evitar danys materials i un consum innecessari d'aigua. Cal recordar que el manteniment de la instal·lació interior és responsabilitat individual de cada particular.

MESURES CONSULTORI MÈDIC

Institut Català de la Salut informa que tothom que vulgui accedir al consultori mèdic ha de complir les mesures de seguretat estrictament necessàries i aquestes són la utilització de mascareta quirúrgida o FFP2 (no serveix la mascareta higiènica), solució alcohòlica a les mans, que es mantingui la distància i es respecti l'aforament.

AJUNTAMENT

L'Ajuntament comunica que degut a l'evolució de les obres de la IV Fase de l'enllumenat. A partir d'avui ja es podrà aparcar al carrer Lleida i al primer tram del carrer Escoles.

No es podrà aparcar al carrer Escoles, des del frontó fins al carre Antoni Bellet.

Només es pot circular unidireccionalment en sentit Via Ferrea cap al carrer Lleida.

DEMANEM QUE TOTHOM SIGUI RESPECTUÓS  AMB EL SENTIT DE CIRCULACIÓ I AMB LES ZONES D'APARCAMENT. Per poder evitar molèsties i perill.

Gràcies i disculpeu les molèsties.

CONSELLS DE SEGURETAT

Des dels Mossos d'Esquadra ens han passat els següents consells de seguretat em els domicilis:

imagen

AJUNTAMENT

L'Ajuntament, seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya, demana a tota la població que no es relaxi i que tingui un comportament social compromès i responsable en la lluita contra la pandèmia.

Es recorda que l’ús de mascareta és obligatori per a totes les persones de sis anys en endavant.

Gràcies.