Dilluns, 25 de Setembre del 2017

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Veu pública / Els pregons

Els pregons

CURS GRATUÏT “100 ERRORS QUE NO HAURIES DE COMETRE SI VOLS GENERAR NEGOCI DIGITALMENT”

Adreçat a totes aquelles persones o empreses que generen o tinguin interès a generar negoci a través de canals digitals

Dilluns i dijous de 19’30 a 22 hores

Inici Dilluns 2 d’octubre

Inscripcions a la web de la incubadora www.ida.cat

Més informació a l’Ajuntament

CENTRE MUNICIPAL DE SERVEIS

El dilluns 2 d'octubre, a partir de les 16:00h de la tarda, es farà el Servei de Podologia al Centre Municipal de Serveis Socials de Bell-lloc. Poden passar a demanar hora al centre o bé trucant al telèfon 973111250.

INSCRIU-TE A L'ÀTIC!

MUSCUART comunica que segueixen obertes les inscripcions per l'Àtic - la nova Escola d'Arts de Bell-lloc d'Urgell. Una escola que comptarà amb activitats per nens a partir de 6 anys en formació de Teatre, Repertori de Cant i Broadway Dance i també activitats per adults. 

Podeu contactar amb nosaltres a traves de les nostres xarxes socials (facebook i instagram) i als següents telèfons en horari de tardes 639 817 950 i 620 675 449

ARXIU FOTOGRÀFIC

Per tal de crear un arxiu fotogràfic de la història de Bell-lloc, demanem la vostra col·laboració.

Us invitem a que porteu les vostres fotos antigues a l’Ajuntament de Bell-lloc per tal de que les puguem digitalitzar i així poder crear un fons fotogràfic del que tots podem gaudir. Demanem que quan porteu les imatges, aquestes estiguin acompanyades de les dades de la persona que les deixa i una mica d’informació sobre la fotografia.

Obrim el primer període de portar fotos del 19 de setembre fins al 4 d’octubre en horari d’obertura al públic de l’Ajuntament.