Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Veu pública / Els pregons

Els pregons

ALERTA ESTAFA FALSA INSPECCIÓ DE MATALASSOS

Daicarmobel informa que s'ha detectat que s'estan realitzant trucades telefòniques, amb la finalitat de fer visites domiciliàries per fer una FALSA INSPECCIÓ de MATALASSOS. Aquests individus es fan passar per empreses i/o botigues com la nostra per tal d'assegurar-se que els atendran i cometre l'estafa a domicili o telefònicament. Sobretot es dirigeixen a la gent gran més vulnerable.

El modus operandi comporta una trucada telefònica, en què ofereixen un servei d'inspecció que asseguren que és obligatori i els fan pagar una quantitat econòmica.

S'ha denunciat el cas a la policia i ens han confirmat aquest succès, ja que s’ha dut a terme a diferents poblacions espanyoles, aquí podeu veure altres casos: FALSA INSPECCIO DE MATALASSOS

Esteu atents, per qualsevol informació us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de la nostra web www.daicar.com

BANC DE SANG

El banc de sang i teixits, comunica  que dimarts 20 d'abril, de les 19 a les 22 hores, a la Sala Cultural, es faran les extraccions de sang.

Els donants es poden apuntar des del web www.donarsang.gencat.cat

Agraïm la vostra col·laboració

LA SALLE MOLLERUSSA

La Salle Mollerussa organitza la Jornada de Portes Obertes de Batxillerat i Cicles Formatius online el proper dijous dia 22 d’abril, a les 20:00 del vespre.

Us podeu inscriure a través de la web mollerussa.lasalle.cat o trucant al 973 600 270.

La Salle Mollerussa, "Mira més enllà".

Colònies 2021

L'Esplai la Costereta informa que ja estan obertes les inscripcions per a les Colònies d'aquest any. Podeu trobar tota la informació a la pàgina web www.esplailacostereta.com
La data límit per fer les inscripcions és el 30 d'abril.
Us hi esperem! 

imagen

XVI CONCURS DE NARRATIVA BREU I DIBUIX JOAN SOLÀ

L'Ajuntament obre la convocatòria al XVI CONCURS DE NARRATIVA BREU I DIBUIX JOAN SOLÀ, adreçat a persones interessades en la literatura i l’escriptura per tal de potenciar aquestes dues grans aficions. Enguany, la temàtica de les obres girarà entorn a la "COVID-19 a Bell-lloc".

Les obres es podran presentar fins al dia 14 de maig de 2021 de dilluns a divendres en horari d'oficina a l’Ajuntament.


Més informació al següent enllaç: http://www.bell-lloc.cat/noticies/torna-el-concurs-de-narrativa-breu-i-dibuix-joan-sola


Bases del concurs: 

NOU HORARI AJUNTAMENT

L'Ajuntament comunica que des del dia 01/04/2021 l'horari d'atenció al públic és de 8 a 14 hores.

AJUNTAMENT

L'Ajuntament, davant de l'increment de casos de COVID-19 al municipi, demana a tota la població que s'extremin les mesures recomanades.

Ús de mascareta

Distància de seguretat

Rentat de mans


Gràcies.

Contenidors de càpsules monodosis de cafè

L'Ajuntament comunica que disposa d'uns nous contenidors per llençar les càpsules monodosis de cafè.

Es podran portar les càpsules d’alumini i de plàstic buides d'aigua als contenidors específics  per a aquests residus, ,ubicats al hall de l'edifici consistorial, en l'horari habitual d'obertura al públic (de dilluns a divendres de 8 a 15 hores).


MESURES CONSULTORI MÈDIC

Institut Català de la Salut informa que tothom que vulgui accedir al consultori mèdic ha de complir les mesures de seguretat estrictament necessàries i aquestes són la utilització de mascareta quirúrgida o FFP2 (no serveix la mascareta higiènica), solució alcohòlica a les mans, que es mantingui la distància i es respecti l'aforament.

CONSELLS DE SEGURETAT

Des dels Mossos d'Esquadra ens han passat els següents consells de seguretat em els domicilis:

imagen

AJUNTAMENT

L'Ajuntament, davant de l'increment de casos de COVID-19, demana a tota la població que no es relaxi i que tingui un comportament social compromès i responsable en la lluita contra la pandèmia.

Es recorda que l’ús de mascareta és obligatori per a totes les persones de sis anys en endavant.

Gràcies.