Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Veu pública / Els pregons

Els pregons

DIA MUNDIAL DE LA POESIA

L’Ajuntament de Bell-lloc juntament amb la Biblioteca Joan Solà us convida a participar del Dia Mundial de la Poesia, l’acte tindrà lloc aquest divendres dia 22 a les 20:00 a la biblioteca.

Us esperem a tots.

PLE ORDINARI

L'Ajuntament comunica que dijous  dia 21 de març  a les 21.00 hores, hi haurà Ple Ordinari a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

TALLER MIRA EN COLORS

L'Associació de Joves Bell-lloquins i la Regidoria de Joventut hem organitzat un taller amb el títol MIRA EN COLORS sobre diversitats sexuals i de gènere i com comprendre-les a càrrec de l'entitat Colors de Ponent

Serà aquest divendres 22 de març a les 8 del vespre al centre cívic (entrada per la Biblioteca Joan Solà). 

No hi falteu!

imagen


CENTRE MUNICIPAL DE SERVEIS SOCIALS

El dijous dia 28 de Març de 2019, a partir de les 16:00h de la tarda, es farà el Servei de Podologia al Centre Municipal de Serveis Socials de Bell-lloc. Poden passar a demanar hora al centre o trucant al telèfon 973111250. Gràcies  

ASSOCIACIÓ DE JOVES ESPLAI LA COSTERETA

L'associació de Joves Esplai la Costereta recorda a tot el poble que la Festa de dissabte començarà a les 5 de la tarda amb moltes i divertides activitats.

A continuació es servirà el sopar, és calcula a les 9 del vespre.

US HI ESPEREM

Xerrada: EXILI REPUBLICÀ

L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha organitza una conferènciaa la Sala Multifuncional, pel proper dilluns 25 de Març a les 20:00h amb l'Assumpta Montellà (historiadora i escriptora) per parlar sobre l’exili republicà de l’any 39.


imagenL'Assumpta Montellà ens explicarà com enmig de la derrota en la Guerra Espanyola, el gener del 1939, fugiren d'Espanya i Catalunya 476.000 persones cap a la Catalunya Nord, en territori francès.


Dones, homes, criatures, tropes de l'exèrcit republicà en plena retirada, que fugien del franquisme i la seua brutal repressió. Entre aquestes persones hi havia també bell-lloquins i bell-lloquines, que hagueren de deixar-ho tot i fugir a buscar exili i refugi a un altre país, en aquest cas el francès.


La majoria d'aquestes persones foren tancades al camp de concentració de la platja d'Argelers en condicions més que inhumanes, on la set, la gana i el fred eren el pa de cada dia.


L'Assumpta Montellà ens relatarà el proper 25 de Març a la Sala Multifuncional de Bell-lloc d'Urgell com de dur fou aquest l'exili de l'any 1939 per a tantes persones que hagueren de creuar la frontera, entre les quals alguns veïns del nostre poble. Uns quants van poder tornar al cap de molts anys, d’altres, per desgràcia, moriren pel camí o a l’exili, i fins i tot dos bell-lloquins foren deportats a camps de concentració nazis alemanys o foren assassinats.


US HI ESPEREM!!


SESSIÓ DE BALL

Aquest diumenge 24 de març a les 7 de la tarda Ball a la Sala Cultural amb SOLISTES.

A l'última sessió de cada mes sortejarem un dinar per a dues persones en un dels restaurants del poble amb el número de les entrades de tot el mes.

Us hi esperem!

LLAR DE JUBILATS

La Llar de Jubilats convoca a tots els socis a l'Assemblea General que tindrà lloc el proper dia 22 de març, a les 16:30 hores en primera convocatòria i a les 17:00 hores en segona convocatòria.

Al finalitzar pica-pica.

Us esperem.

BAR LA CULTURAL

L’Ajuntament informa que s’ha publicat la licitació del bar de La Cultural. 

Les persones interessades poden consultar les condicions al web o a les oficines de l’Ajuntamet.

Data límit per presentar ofertes el dia 23 de març.