Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Veu pública / Els pregons

Els pregons

CAP NEN SENSE BIGOTI

La Fundació bancaria La Caixa juntament amb el Banc d'Aliments informa que fins el dia 26 de juny es podrà col·laborar en la RECOLLIDA DE LLET per als nens, cap nen sense bigoti.

Podeu col·laborar en els punts de recollida:

  • Ajuntament
  • Oficina La Caixa
  • Cal Temyr
  • Bon Àrea Guissona
  • Coaliment

PLE ORDINARI

L'Ajuntament comunica que dijous dia 22 de juny a les 22:00 h, hi haurà sessió ordinària de ple, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

RECOLLIDA OBJECTES VOLUMINOSOS

L’Ajuntament informa que el proper  dijous dia 29 el servei gratuït de recollida d’escombraries passarà a recollir els objectes voluminosos. Teniu de temps fins al dilluns 26 per apuntar-vos a les oficines de l’Ajuntament 973 56 01 00 o ajuntament@bell-lloc.cat

Quins residus voluminosos es poden recollir

CURS GRATUÏT D’ESTIU PER A JOVE DE 16 A 29 ANYS “EDICIÓ DE FOTOGRAFIA DIGITAL PER JOVES ”

Adreçat a joves entre 16 i 29 anys que no estiguin treballant

L’objectiu d’aquest curs es facilitar l’aprenentatge de les tècniques bàsiques de la fotografia digital, conèixer les característiques de les càmeres digitals i fotografiar de forma efectiva i creativa, l’ús del photoshop i l’edició de fotografia mitjançant aplicacions mòbils.

De dilluns a divendres durant tot el més de juliol de 9’00 a 15 hores

Inici Dilluns 3 de juliol

Inscripcions a la web de la incubadora www.ida.cat

Més informació a l’Ajuntament

RECOLLIDA MATERIAL SANT JOAN

L'Ajuntament comunica que aquest divendres dia 23 de juny de les 7:00 a les 10:00 hores del matí, passarà pels carrers del poble recollint fustes, paper i cartró per la foguera de Sant Joan.

Agrairíem ens comuniquessin telefònicament si deixaran material per la recollida.

RESTAURANT EL PARADOR

Sopars a la Fresca, al Restaurant El Parador de Bell-lloc, tots els divendres i dissabtes.

Per mes informació truqueu al 973 717114.

ABONAMENTS PISCINES MUNICIPALS

Es comunica que ja es poden sol·licitar els abonaments de les piscines municipals a les oficines de l'Ajuntament. El preu és de 35 euros pels veïns del poble i 45 euros pels forasters. És possible que degut a l'alta demanda inicial, els abonaments es lliurin al següent dia laborable de la sol·licitud.

Es recorda que cal aportar una foto de carnet actualitzada. En cas de no tenir-la s'ha de venir a sol·licitar l'abonament personalment i es farà presencialment des del taulell.

El pagament es realitzarà en el moment de la recollida d'aquests mitjançant targeta de crèdit o ingrés en compte bancari.

També es pot sol·licitar l'abonament enviant un correu electrònic a l'adreça ajuntament@bell-lloc.cat indicant el nom, cognoms i adjuntant la fotografia, i venir al següent dia laboral a recollir-lo.