Dimarts, 12 de Desembre del 2017 12º max. / 3º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Organs de govern / Ple de l'Ajuntament

Ple de l'Ajuntament

Les sessions de Ple ordinàries es faran cada 3 mesos, per defecte en dijous. Les extraordinàries i les extraordinàries urgents serà d’aplicació les disposicions de caràcter general previstes a la legislació de règim local.

Els horaris de les sessions seran a les 21 hores a l’hivern i 22  hores a l’estiu. No obstant això, aquests horaris es podran modificar segons el funcionament de l’Ajuntament, el tractament d’extraordinaris dels plens o la urgència dels assumptes a tractar.

El Ple municipal de l'Ajuntament és el màxim òrgan del govern del municipi. Aquest és integrat per tots els regidors i regidores i sota la presidència de l'alcalde. A Bell-lloc d’Urgell, el nombre de membres que componen el Ple és d'11, en proporció al nombre d'habitants.

Respecte a les seves competències, li corresponen, entre d'altres, les de control i fiscalització dels òrgans de govern, l'aprovació de les ordenances, l'aprovació i modificació del pressupost, l'alteració del terme municipal i del nombre i capital del municipi, o l'adopció d'una moció de censura contra l'alcalde.

A continuació, podeu consultar les actes aprovades i les convocatòries dels plens municipals dels darrers mesos:

Consultar actes anteriors ( any 2014)