Dijous, 26 de Novembre del 2022 14º max. / 3º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Detectats

Detectats

Aparcament vehicles

Impediment dels vehicles perquè els vianants puguem passar per les voreres. Repetitiu diariament

Aparcament vehicles - Llegir Més

In-civisme

Aparcar damunt de les voreres

In-civisme - Llegir Més

Falta de senyalitzció

Falta de senyaltzació, i el que això comporta per als veins, que mes de una vegada ens hem donat un bon ensurt en els encreuamenta d'aquests carrers. no hi ha ni un sòl stop ni ceda el paso a la zona.

Falta de senyalitzció - Llegir Més

APARCAMENT

A l'inici del carrer hi ha un senyal de prohibit parar i estacionar al costat esquerre que està doblegat. Aquest fet fa que la gent aparqui de mala manera als dos costats del carrer provoca'n que els que hem de sortir del garatge no puguem o tinguem que fem maniobres innecessàries. Fins i tot resulta perillós per als vehicles particulars que aparquen correctament i que per culpa que la via queda estreta tenen perill de trencament o ratlles al vehicle en passar altres que són més grans. És un fet que ja vaig exposar a l'altre alcalde però que mai ha fet cas i espero que amb el canvi millori la situació. Demano que es pinti de groc la part on és troba el senyal i que es reposi per una visible que faci complir la prohibició.

APARCAMENT - Llegir Més

Senyalització girada

La senyalització està girada cap al camp i no fa la seva funció

Senyalització girada - Llegir Més

sot al camí de LLeida

Fa tres anys que ja vaig comunica l'incidència hi ha un sot d' importància al camí de lleida a l'altura de les plaques solars de la torra els Bous. Ve provocat per una fuga d'aigua de la tuberia particular que dona suministrament a la torra.

sot al camí de LLeida - Llegir Més

Tapa de registre / reg arrancada

Al encreuament ente els carrers Estació i Alfons XIII (davant de cal Buira) hi ha una tapa de registre, al terra, qal pasasr els cotxes fa molt soroll. Sembla que està tot el marc mig descollat i al final a algun cotxe se li ensorrarà la tapa i li caurà la roda a dins.

Tapa de registre / reg arrancada - Llegir Més

TANCA PARC INFANTIL

TANCA DEL PARC INFANTIL DEL CARRER PAU PICASSO TRENCADA PER DEGRADACIÓ DEL MATERIAL

TANCA PARC INFANTIL - Llegir Més