Dijous, 21 de Febrer del 2019 17º max. / 0º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Detectats

Detectats

Transit

Alguna Autoritat de aquest Ayuntament sap cuans camions de gran tonache pasen al dia pel carrer Sant Jordi ?????????? SISPLU UNA SOLUCIO que millori la nostra vida i la nostra SEGURITAT. I,cuant es deteriori el paviment, qui el pagara ??????

Transit - Llegir Més

Aparcament vehicles

Impediment dels vehicles perquè els vianants puguem passar per les voreres. Repetitiu diariament

Aparcament vehicles - Llegir Més

In-civisme

Aparcar damunt de les voreres

In-civisme - Llegir Més

Falta de senyalitzció

Falta de senyaltzació, i el que això comporta per als veins, que mes de una vegada ens hem donat un bon ensurt en els encreuamenta d'aquests carrers. no hi ha ni un sòl stop ni ceda el paso a la zona.

Falta de senyalitzció - Llegir Més

Exesiu transit camions carrer sant jordi

Dia a dia el carrer sant jordi es un caos de camions, els de l'empresa de contenedors del piolin els de les gavies de porcs del telegrafo i tooooots els camions de la coperativa i tots els de palots de fruita mes els que paren a dinar al escuaix es un caos crec k no costaria tant desviar el transit pel poligon o pel lateral de l autovia que ara per ara esta bastan ben arreglat pero clar es mes comode pasar pel mig del poble

Exesiu transit camions carrer sant jordi - Llegir Més

Excès de velocitat i soroll nocturn elevat

Els vehicles en general(cotxes, camions de petit i gran tonatje etc), circulen a gran velocitat amb el perill que comporta per la gent i l´elevat soroll a segons quines hores de la nit, així com la maquinaria agrícola gran,que circula provocan un volum excesiu de soroll. Sol-lució: Potser un baden per regular la velocitat evitaria perill.

Excès de velocitat i soroll nocturn elevat - Llegir Més

parc infantil en mal estat

El parc infantil de prop la passarel·la que travessa la carretera de Bellvís (el de la zona de les Vinyes del Mig) està en molt mal estat. Els gronxadors estan tots en molt males condicions i el balancí també està trencat i pot prendre mal algú.

parc infantil en mal estat - Llegir Més

DESPERFECTE CAMÍ

FUITA D'AIGUA EN CANONADA PARTICULAR QUE AFECTA EL CAMÍ MUNICIPAL. CAMÍ AMB SOT I AIGUA CONTINUA PROVOCANT DESVIAMENT DE LA CIRCULACIÓ RODADA PER DAMUNT DE TUBERIA DE REG.

DESPERFECTE CAMÍ - Llegir Més