Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Detectats

Detectats

Aparcament vehicles

Impediment dels vehicles perquè els vianants puguem passar per les voreres. Repetitiu diariament

Aparcament vehicles - Llegir Més

In-civisme

Aparcar damunt de les voreres

In-civisme - Llegir Més

Falta de senyalitzció

Falta de senyaltzació, i el que això comporta per als veins, que mes de una vegada ens hem donat un bon ensurt en els encreuamenta d'aquests carrers. no hi ha ni un sòl stop ni ceda el paso a la zona.

Falta de senyalitzció - Llegir Més

APARCAMENT

A l'inici del carrer hi ha un senyal de prohibit parar i estacionar al costat esquerre que està doblegat. Aquest fet fa que la gent aparqui de mala manera als dos costats del carrer provoca'n que els que hem de sortir del garatge no puguem o tinguem que fem maniobres innecessàries. Fins i tot resulta perillós per als vehicles particulars que aparquen correctament i que per culpa que la via queda estreta tenen perill de trencament o ratlles al vehicle en passar altres que són més grans. És un fet que ja vaig exposar a l'altre alcalde però que mai ha fet cas i espero que amb el canvi millori la situació. Demano que es pinti de groc la part on és troba el senyal i que es reposi per una visible que faci complir la prohibició.

APARCAMENT - Llegir Més

Pas de vianants i velocitat excesiva

El pas de vianants no es veu, la velocitat no es respecta i el senyal que hi ha en un costat està doblegat. És molt perillós intentar creuar, ja que els vehicles no respecten res i s'haurien de prendre mesures com poder posar un semàfor que en superar el limit és poses en vermell, o un semàfor amb botó que fes segur poder passar. També s'haurien de demanar mesures per poder reduir o regular la velocitat, ja que a apart del soroll que provoquen en anar més de pressa és perillós per a les persones.

Pas de vianants i velocitat excesiva - Llegir Més

Reixa

La reixa quan passen veicles fa mol de seroll

Reixa - Llegir Més

Senyalització girada

La senyalització està girada cap al camp i no fa la seva funció

Senyalització girada - Llegir Més

Raqueta en mal estat

Hi ha una raqueta que durant molts anys ha estat en mal estat i ningú ho arregla. Es la que està situada enmig del pas de peatons del pas a nivell. Crec que ara que s'ha arreglat el pas a nivell, ja es hora d'arreglar aquesta arqueta

Raqueta en mal estat - Llegir Més

Gual al -c/ General Prim núm.2

Estic pagant un gual al c/ General Prim 2, Sempre hi ha hagut problemes donat que níngú el veu ni mira les ratlles groges. Al costat "la Caixa" tampoc es pot aparcar. Ningú deixa el cotxe davant del gual, tothom al costat de la caixa, i jo NO PUC SORTIR (ni entrar). Des de dijous passat he trobat dues furgonetes aparcades, sense la possibilitat de sortir de casa. Ja sabeu que els mossos tampoc no retiren el vehicle i per tant, faci el que faci, no puc sortir de casa. Us demano si podeu valorar la possibilitat de: Pintar de nou les ratlles de les voreres, Pintar un CONTRA-GUAL davant dels dos guals que tenim (diverses ratlles groges en paral·lel) Posar un indicador de Prohibit aparcar Moltes gràcies per la vostra atenció.

Gual al -c/ General Prim núm.2 - Llegir Més

sot al camí de LLeida

Fa tres anys que ja vaig comunica l'incidència hi ha un sot d' importància al camí de lleida a l'altura de les plaques solars de la torra els Bous. Ve provocat per una fuga d'aigua de la tuberia particular que dona suministrament a la torra.

sot al camí de LLeida - Llegir Més