Divendres, 29 de Maig del 2020

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Detectats

Detectats

Aparcament vehicles

Impediment dels vehicles perquè els vianants puguem passar per les voreres. Repetitiu diariament

Aparcament vehicles - Llegir Més

In-civisme

Aparcar damunt de les voreres

In-civisme - Llegir Més

Falta de senyalitzció

Falta de senyaltzació, i el que això comporta per als veins, que mes de una vegada ens hem donat un bon ensurt en els encreuamenta d'aquests carrers. no hi ha ni un sòl stop ni ceda el paso a la zona.

Falta de senyalitzció - Llegir Més

APARCAMENT

A l'inici del carrer hi ha un senyal de prohibit parar i estacionar al costat esquerre que està doblegat. Aquest fet fa que la gent aparqui de mala manera als dos costats del carrer provoca'n que els que hem de sortir del garatge no puguem o tinguem que fem maniobres innecessàries. Fins i tot resulta perillós per als vehicles particulars que aparquen correctament i que per culpa que la via queda estreta tenen perill de trencament o ratlles al vehicle en passar altres que són més grans. És un fet que ja vaig exposar a l'altre alcalde però que mai ha fet cas i espero que amb el canvi millori la situació. Demano que es pinti de groc la part on és troba el senyal i que es reposi per una visible que faci complir la prohibició.

APARCAMENT - Llegir Més

Pas de vianants i velocitat excesiva

El pas de vianants no es veu, la velocitat no es respecta i el senyal que hi ha en un costat està doblegat. És molt perillós intentar creuar, ja que els vehicles no respecten res i s'haurien de prendre mesures com poder posar un semàfor que en superar el limit és poses en vermell, o un semàfor amb botó que fes segur poder passar. També s'haurien de demanar mesures per poder reduir o regular la velocitat, ja que a apart del soroll que provoquen en anar més de pressa és perillós per a les persones.

Pas de vianants i velocitat excesiva - Llegir Més

Reixa

La reixa quan passen veicles fa mol de seroll

Reixa - Llegir Més

Senyalització girada

La senyalització està girada cap al camp i no fa la seva funció

Senyalització girada - Llegir Més

Valorar adequació carrer

El passat mes de gener un vehicle (foraster) va accedir al carrer i després va intentar accedir directament a la rotonda saltant el desnivell Potser una tanca en milloraria la seguretat

Valorar adequació carrer - Llegir Més