Dimecres, 18 de Octubre del 2017 23º max. / 13º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Detectats

Detectats

Exces de velocitat al C/Cami de Vilanova de la Barca

Bona tarda, al nostre carrer, el C/Cami de Vilanova de la Barca, sigui l'hora que sigui hi passen continuament cotxes a ALTA velocitat. Aixo comporta un greu pels veins d'aquest carrer ja que continuament hi ha canalla, animals o gent passejant. Volem que es solucioni ja que algun dia tindrem un ensurt. Gracies.

Exces de velocitat al C/Cami de Vilanova de la Barca - Llegir Més

Transit

Alguna Autoritat de aquest Ayuntament sap cuans camions de gran tonache pasen al dia pel carrer Sant Jordi ?????????? SISPLU UNA SOLUCIO que millori la nostra vida i la nostra SEGURITAT. I,cuant es deteriori el paviment, qui el pagara ??????

Transit - Llegir Més

Mal estat del paviment del carrer

EL PAVIMENT DEL CARRER CONTINUA AMB FORATS (EL LLENÇAMENT DE SORRA QUE ES VA FER VA SER INSUFICIENT) I S'ENTOLLEN QUAN PLOU I L'AIGUA DESGUASSA CAP A CASA NOSTRA. LES IMATGES SÓN DEL 29/05/2016. XÀFEC DE LA TARDA, EL DE LA NIT ERA TOTA UNA BASSA.

Mal estat del paviment del carrer - Llegir Més

Aparcament vehicles

Impediment dels vehicles perquè els vianants puguem passar per les voreres. Repetitiu diariament

Aparcament vehicles - Llegir Més

Farola amb contaminació lumínica

Aquesta farola en concret fa 2 anys que estaba trancada i crec k es bo arreglar el mobiliari deteriorat, el fet es que fa molta mes llum cap amunt del que sèrie desitjable, ara no podem tenir les finestres obertes i dormir Pk sembla k tinguem el llum obert dins les habitacions tota la nit, es podria programar fins les 12 oberta i despres tancar-la com la resta de faroles del carrer o ficar alguna tapa, pintura opaca k impedís la sortida cap d'alt de l'excés de llum?

Farola amb contaminació lumínica - Llegir Més

In-civisme

Aparcar damunt de les voreres

In-civisme - Llegir Més

Falta de senyalitzció

Falta de senyaltzació, i el que això comporta per als veins, que mes de una vegada ens hem donat un bon ensurt en els encreuamenta d'aquests carrers. no hi ha ni un sòl stop ni ceda el paso a la zona.

Falta de senyalitzció - Llegir Més

Exesiu transit camions carrer sant jordi

Dia a dia el carrer sant jordi es un caos de camions, els de l'empresa de contenedors del piolin els de les gavies de porcs del telegrafo i tooooots els camions de la coperativa i tots els de palots de fruita mes els que paren a dinar al escuaix es un caos crec k no costaria tant desviar el transit pel poligon o pel lateral de l autovia que ara per ara esta bastan ben arreglat pero clar es mes comode pasar pel mig del poble

Exesiu transit camions carrer sant jordi - Llegir Més

Cementiri

Seria necessari la millora del ferm del cementiri per aquelles persones que necessitem accedir-hi amb cadira de rodes o tenim dificultats per caminar, degut a la gravilla que hi ha especialment a la part més antiga. La instal.lació de WC també en seria una necessitat per a tothom.

Cementiri - Llegir Més

Excès de velocitat i soroll nocturn elevat

Els vehicles en general(cotxes, camions de petit i gran tonatje etc), circulen a gran velocitat amb el perill que comporta per la gent i l´elevat soroll a segons quines hores de la nit, així com la maquinaria agrícola gran,que circula provocan un volum excesiu de soroll. Sol-lució: Potser un baden per regular la velocitat evitaria perill.

Excès de velocitat i soroll nocturn elevat - Llegir Més

Proteccio trencada

Protecció metálica de la cera trencada

Proteccio trencada - Llegir Més

Parc infantil i zona

Lamentable estat de deixadesa, bruticícia i excrement de gos! Crec que no és lloc adecuat ni agradlable per jugar els infants ja que el mobiliari esta trencat i no té cap tipus de manteniment. Hi ha quatre pals de fusta que van quedar d'una antiga balla de fusta que havia la cual es va treure quedant en perill ja que al paral.lel circulen cotxes. Passa un filferro a l'alçada del coll dels nens amb uns tubs vermells ridículs i una cinta per a que es vegui pero no crec que sigui la millor solució, es van plantar uns abets els cuals alguns han mort i altres que queden no creixen i queda tota la via del tren a la vista. La sirga de la balla de la passarel.la porta mesos trencada. Les papeleres es passen setmanes plenes fins dalt. Les voreres estan brutes i amb males herbes en les cuals no es pot ni passar.

Parc infantil i zona - Llegir Més

llum publica

LA PRIMERA FAROLA DESDE EL CARRER S.JORDI CREME I NO CREME A ESTONES. MOLTES GRACIES.

llum publica - Llegir Més