Dijous, 24 de Febrer del 2018 12º max. / -2º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Detectats

Detectats

Exces de velocitat al C/Cami de Vilanova de la Barca

Bona tarda, al nostre carrer, el C/Cami de Vilanova de la Barca, sigui l'hora que sigui hi passen continuament cotxes a ALTA velocitat. Aixo comporta un greu pels veins d'aquest carrer ja que continuament hi ha canalla, animals o gent passejant. Volem que es solucioni ja que algun dia tindrem un ensurt. Gracies.

Exces de velocitat al C/Cami de Vilanova de la Barca - Llegir Més

Transit

Alguna Autoritat de aquest Ayuntament sap cuans camions de gran tonache pasen al dia pel carrer Sant Jordi ?????????? SISPLU UNA SOLUCIO que millori la nostra vida i la nostra SEGURITAT. I,cuant es deteriori el paviment, qui el pagara ??????

Transit - Llegir Més

Mal estat del paviment del carrer

EL PAVIMENT DEL CARRER CONTINUA AMB FORATS (EL LLENÇAMENT DE SORRA QUE ES VA FER VA SER INSUFICIENT) I S'ENTOLLEN QUAN PLOU I L'AIGUA DESGUASSA CAP A CASA NOSTRA. LES IMATGES SÓN DEL 29/05/2016. XÀFEC DE LA TARDA, EL DE LA NIT ERA TOTA UNA BASSA.

Mal estat del paviment del carrer - Llegir Més

Aparcament vehicles

Impediment dels vehicles perquè els vianants puguem passar per les voreres. Repetitiu diariament

Aparcament vehicles - Llegir Més

Farola amb contaminació lumínica

Aquesta farola en concret fa 2 anys que estaba trancada i crec k es bo arreglar el mobiliari deteriorat, el fet es que fa molta mes llum cap amunt del que sèrie desitjable, ara no podem tenir les finestres obertes i dormir Pk sembla k tinguem el llum obert dins les habitacions tota la nit, es podria programar fins les 12 oberta i despres tancar-la com la resta de faroles del carrer o ficar alguna tapa, pintura opaca k impedís la sortida cap d'alt de l'excés de llum?

Farola amb contaminació lumínica - Llegir Més

In-civisme

Aparcar damunt de les voreres

In-civisme - Llegir Més

Falta de senyalitzció

Falta de senyaltzació, i el que això comporta per als veins, que mes de una vegada ens hem donat un bon ensurt en els encreuamenta d'aquests carrers. no hi ha ni un sòl stop ni ceda el paso a la zona.

Falta de senyalitzció - Llegir Més

Exesiu transit camions carrer sant jordi

Dia a dia el carrer sant jordi es un caos de camions, els de l'empresa de contenedors del piolin els de les gavies de porcs del telegrafo i tooooots els camions de la coperativa i tots els de palots de fruita mes els que paren a dinar al escuaix es un caos crec k no costaria tant desviar el transit pel poligon o pel lateral de l autovia que ara per ara esta bastan ben arreglat pero clar es mes comode pasar pel mig del poble

Exesiu transit camions carrer sant jordi - Llegir Més

Cementiri

Seria necessari la millora del ferm del cementiri per aquelles persones que necessitem accedir-hi amb cadira de rodes o tenim dificultats per caminar, degut a la gravilla que hi ha especialment a la part més antiga. La instal.lació de WC també en seria una necessitat per a tothom.

Cementiri - Llegir Més

Excès de velocitat i soroll nocturn elevat

Els vehicles en general(cotxes, camions de petit i gran tonatje etc), circulen a gran velocitat amb el perill que comporta per la gent i l´elevat soroll a segons quines hores de la nit, així com la maquinaria agrícola gran,que circula provocan un volum excesiu de soroll. Sol-lució: Potser un baden per regular la velocitat evitaria perill.

Excès de velocitat i soroll nocturn elevat - Llegir Més