Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Detectats

Detectats

Aparcament vehicles

Impediment dels vehicles perquè els vianants puguem passar per les voreres. Repetitiu diariament

Aparcament vehicles - Llegir Més

In-civisme

Aparcar damunt de les voreres

In-civisme - Llegir Més

Falta de senyalitzció

Falta de senyaltzació, i el que això comporta per als veins, que mes de una vegada ens hem donat un bon ensurt en els encreuamenta d'aquests carrers. no hi ha ni un sòl stop ni ceda el paso a la zona.

Falta de senyalitzció - Llegir Més

APARCAMENT

A l'inici del carrer hi ha un senyal de prohibit parar i estacionar al costat esquerre que està doblegat. Aquest fet fa que la gent aparqui de mala manera als dos costats del carrer provoca'n que els que hem de sortir del garatge no puguem o tinguem que fem maniobres innecessàries. Fins i tot resulta perillós per als vehicles particulars que aparquen correctament i que per culpa que la via queda estreta tenen perill de trencament o ratlles al vehicle en passar altres que són més grans. És un fet que ja vaig exposar a l'altre alcalde però que mai ha fet cas i espero que amb el canvi millori la situació. Demano que es pinti de groc la part on és troba el senyal i que es reposi per una visible que faci complir la prohibició.

APARCAMENT - Llegir Més

Pas de vianants i velocitat excesiva

El pas de vianants no es veu, la velocitat no es respecta i el senyal que hi ha en un costat està doblegat. És molt perillós intentar creuar, ja que els vehicles no respecten res i s'haurien de prendre mesures com poder posar un semàfor que en superar el limit és poses en vermell, o un semàfor amb botó que fes segur poder passar. També s'haurien de demanar mesures per poder reduir o regular la velocitat, ja que a apart del soroll que provoquen en anar més de pressa és perillós per a les persones.

Pas de vianants i velocitat excesiva - Llegir Més

Reixa

La reixa quan passen veicles fa mol de seroll

Reixa - Llegir Més

Senyalització girada

La senyalització està girada cap al camp i no fa la seva funció

Senyalització girada - Llegir Més

sot al camí de LLeida

Fa tres anys que ja vaig comunica l'incidència hi ha un sot d' importància al camí de lleida a l'altura de les plaques solars de la torra els Bous. Ve provocat per una fuga d'aigua de la tuberia particular que dona suministrament a la torra.

sot al camí de LLeida - Llegir Més

Cruïlla trv. carrer major

Bones, en aquesta cruïlla té mala visibilitat i la gent quan s'aproxima, sigui l'hora que sigui, toca el claxon. Podría ser possible posar un mirall per veure qui vé de l'altre costat i posar una senyal que indiqui no tocar el claxon? D'altra banda les reixes del clavegueram al passar els vehicles per sobre s'alcen i piquen constantment, antigament crec que ja es va solucionar posant una gomade pneumatic, però va durar molt poc temps.

Cruïlla trv. carrer major - Llegir Més