Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Detectats

Detectats

In-civisme

Aparcar damunt de les voreres

In-civisme - Llegir Més

Incidencia pluges

Bones, el dijous dia 25 durant les pluges va entrar aigua a la vivenda causant desperfectes. Cal revisar la situacio actual de les clavegures per fer una neteja i valorar si han quedat obseletes donada la seva antiguitat. Espero la vostra resposta. Salutacions.

Incidencia pluges - Llegir Més

Trànsit pesat i sorollós

Com a veí del carrer Camí de Vilanova,vull denunciar,tant la quantitat com el tipus de trànsit que matí,tarda i nit em de suportar,i en época estival encara més. Tractors amb remolcs autocarregadors d’aufals,tràilers,banyeres amb cereal….tot el trànsit que va i vé de la Cooperativa ens el mengem nosaltres amb el soroll que comporta i la brutícia que genera.La temporada de l’aufals es llarga ,de Maig a Setembre i a totes hores,es molt molest a les nits,amb els badens encara s’accentua el soroll. Les portes,persianes i resta del carrer està permanenment brut. Penso que a dia d’avui ja hauria d’existir una variant o un pas radiant alternatiu,la solució es ben fàcil però falta la voluntat de fer-ho.

Trànsit pesat i sorollós - Llegir Més

Tráfic intems, velocitat molt alta

Dia a dia el carrer sant jordi es un caos de camions, els de l empresa de contenedors del piolin els de les gavies de porcs del telegrafo i tooooots els camions de la coperativa i tots els de palots de fruita mes els que paren a dinar al escuaix es un caos crec k no costaria tant desviar el transit pel poligon o pel lateral de l autovia que ara per ara esta bastan ben arreglat pero clar es mes comode pasar pel mig del poble Solucionat el 08/04/2022 + info Aquesta queixa va estar presentada i segons l'ajuntament, solucionada a principis d'any i ara mateix a 20/08/22 continua tot igual o pitjor....mes pols, soroll i perill.

Tráfic intems, velocitat molt alta - Llegir Més

Material cimintiri

Bon dia! Cada setmana vinc al cemintiri de Bell.lloch, i la veritat és que degut a la seva infraestructura, depèn de on tens el nínxol del teu família s'embruta moltíssim. Al ser de fora agrairia si poguéssiu posar una escombra i una pala, ja que cada setmana escombro la vorera,on hi ha el nínxol de la meva família, i trec una palada de pols i de terra, fins ara portava cotxe i podia portar la meva escombra i la meva pala de casa, ara no porto cotxe i m'han de portar i no som de Bell.lloch, agrairia si poguéssiu posar una escombra i una pala. Al meu poble que no es molt mes gran que Bell.lloch n'hi ha i la veritat es que va molt bé, es una manera de motivar a la gent a cuidar.ho. Gràcies

Material cimintiri - Llegir Més