Divendres, 2 de Desembre del 2022 11º max. / 1º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Solucionats

Solucionats

Cable electric penjant per la façana

Fa temps que hi ha un cable electric penjant per la façana, que desde les finestres es pot tocar facilment

Cable electric penjant per la façana - Llegir Més

Piscines

Hi ha una dutxa a la piscina a l'exterior que està atascada i no marxa l'aigua quan la gent es dutxa amb la conseqüencia que l'aigua baixa fins on està asseguda la gent. Es un problema que dura estiu rere estiu i no es posa remei. Demano que es revisi i es sol-lucioni el problema. Moltes gràcies.( Es la primera dutxa que hi ha a l'entrar al costat de la part de Cal Segarra.)

Piscines - Llegir Més

Canyis

Es possible canviar o reparar canyis de les piscines, esta foradat i en males condicions.Gràcies

Canyis - Llegir Més

Desperfecte camí municipal

Camí amb multitud de sots degut a les humitats del reg amb cobertura (aspersos) i falta de manteniment.

Desperfecte camí municipal - Llegir Més

Cruïlla trv. carrer major

Bones, en aquesta cruïlla té mala visibilitat i la gent quan s'aproxima, sigui l'hora que sigui, toca el claxon. Podría ser possible posar un mirall per veure qui vé de l'altre costat i posar una senyal que indiqui no tocar el claxon? D'altra banda les reixes del clavegueram al passar els vehicles per sobre s'alcen i piquen constantment, antigament crec que ja es va solucionar posant una gomade pneumatic, però va durar molt poc temps.

Cruïlla trv. carrer major - Llegir Més

Reixa

La reixa quan passen veicles fa mol de seroll

Reixa - Llegir Més

toll d'aigua davant de casa

Desde que es va fer el pas elevat davant de casa,quant plou es forma un toll ,ja que l'aigua no circula,els vehicles passen i esquitxen la porta i paret. ja vaig donar part fa mesos.

toll d'aigua davant de casa - Llegir Més

Carrer Camí de Vilanova de la Barca MOLT BRUT

Bon dia, El carrer Camí de Vilanova de la Barca,està sempre molt brut,brutícia que ens entra a dins a casa,ja sigui a través de la porta del pàrking i entrada de la planta baixa o finestres. El pas continu de maquinària agrícola i demés transports que van i venen de la Cooperativa Sant Miquel,en són els principals causants.

Carrer Camí de Vilanova de la Barca MOLT BRUT - Llegir Més

Pas de vianants i velocitat excesiva

El pas de vianants no es veu, la velocitat no es respecta i el senyal que hi ha en un costat està doblegat. És molt perillós intentar creuar, ja que els vehicles no respecten res i s'haurien de prendre mesures com poder posar un semàfor que en superar el limit és poses en vermell, o un semàfor amb botó que fes segur poder passar. També s'haurien de demanar mesures per poder reduir o regular la velocitat, ja que a apart del soroll que provoquen en anar més de pressa és perillós per a les persones.

Pas de vianants i velocitat excesiva - Llegir Més