Divendres, 1 de Octubre del 2023

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Solucionats

Solucionats

Arbres que dificulten la visibilitat dels cotxes

Just darrera la gasolinera (en el camí asfaltat dels Alamús) hi ha un revolt perillós ja que és bastant tancat i no hi ha arcèn. Hi ha uns arbres en el marge que són just a tocar de la casa del Ramon Panés per la part del darrere. Algunes branques envaeixen el camí gairebé fins a la meitat del carril reduint la visibilitat i fan que els cotxes s'hagin d'arrimar cap a l'altre carril, la qual cosa n'augmenta encara més la perillositat. Passo cada dia per aquest tram i realment he tingut més d'un ensurt. Crec que és una problema de molt fàcil solució ja que només cal tallar aquestes branques ben a rans del camí i així poder evitar a temps algun accident que després haguem de lamentar. Moltes gràcies

Arbres que dificulten la visibilitat dels cotxes - Llegir Més

Talls de llum

Lo que fa temps que passa,i continua passant SOVINT amb els talls de llum,es de traca. A part de la molèstia que causa en certes hores del dia,posa en perill els electrodomèstics de la llar. Si s’en crema algun,duré la factura al consistori.Es vergonyós que ens segueixi passant això.

Talls de llum - Llegir Més

Incidencia soroll

Bon dia, L'empresa ubicada al carrer Sitjar (antiga ubicacio dels Regs del Segria), realitza una activitat economica que ocasiona un soroll intens i continu quecaldria avaluar per evitar perjudicos higienics mediambientals. Resto a l'espeta de la vostra resposta per veure possibles solucions. Atentament Elma Llobet

Incidencia soroll - Llegir Més

Falta de senyalitzció

Falta de senyaltzació, i el que això comporta per als veins, que mes de una vegada ens hem donat un bon ensurt en els encreuamenta d'aquests carrers. no hi ha ni un sòl stop ni ceda el paso a la zona.

Falta de senyalitzció - Llegir Més

APARCAMENT

A l'inici del carrer hi ha un senyal de prohibit parar i estacionar al costat esquerre que està doblegat. Aquest fet fa que la gent aparqui de mala manera als dos costats del carrer provoca'n que els que hem de sortir del garatge no puguem o tinguem que fem maniobres innecessàries. Fins i tot resulta perillós per als vehicles particulars que aparquen correctament i que per culpa que la via queda estreta tenen perill de trencament o ratlles al vehicle en passar altres que són més grans. És un fet que ja vaig exposar a l'altre alcalde però que mai ha fet cas i espero que amb el canvi millori la situació. Demano que es pinti de groc la part on és troba el senyal i que es reposi per una visible que faci complir la prohibició.

APARCAMENT - Llegir Més

Falta tapa

Falta unes tapes al polígon deixa'n un forat a la vorera

Falta tapa - Llegir Més

Senyalització girada

La senyalització està girada cap al camp i no fa la seva funció

Senyalització girada - Llegir Més