Divendres, 16 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Solucionats

Solucionats

Incidència de prova

Hi ha una tanca a la cantonada de l'edifici de la incubadora des de fa moltes setmanes. S'hauria de retirar suposo.

Incidència de prova - Llegir Més

MANCA SENYALITZACIÓ

Problemàtica dels vehicles mal estacionats, que no respecten el pas de vehicles existent, col·lapsant l'entrada i sortida dels veïns afectats. La qual cosa ve donada pels clients del BAR LA MINA.

MANCA SENYALITZACIÓ - Llegir Més

Mosquitos

En las piscinas son insoportables los mosquitos que hay es imposible disfrutar de un baño placentero .al principio de temporada se estaba de maravilla pero desde hace una semana no se puede ni estar .

Mosquitos - Llegir Més

Rates

A la zona de la via de davant de l'IDA i c/Via Ferrea, hi ha rates corrent per allà dins, i durant les nits surten de la via i van pel carrer. N'hi ha de totes mides i segurament han criat.

Rates - Llegir Més

Vorera

Bon día,,,la meca consulta es per preguntar si fora posible continuar la vorera que hi ha entre Pau Casals I Sant Jordi, es una travesía molt perillosa pels que anem caminant

Vorera - Llegir Més

Llum pista frontennis

Des de la passada Festa Major, o potser d'abans, hi ha 2 focus que no funcionen.

Llum pista frontennis - Llegir Més

LLUM FOSA

Fa uns 4 dies que, el llum del fanal que hi ha a la façana del núm 8 del c/ Teuleria, no funciona. Això provoca que a la nit estigui aquesta part del carrer a les fosques.

LLUM FOSA - Llegir Més

Perill al carrer

Hola, visc al carrer Telegraf i necesito que ajuda, els cotxes passen per aquest carrer com a bojos i jo tinc dos nenes petites que van pel carrer jugant i no ho poden fer tranquil•les perque els cotxes ni frenen. El meu dubte es: quans veins s'han de queixar per poder ficar un baden o algo per a que tinguin que frenar els cotxes quan passin?

Perill al carrer - Llegir Més

DESPERFECTE CAMÍ

FUITA D'AIGUA EN CANONADA PARTICULAR QUE AFECTA EL CAMÍ MUNICIPAL. CAMÍ AMB SOT I AIGUA CONTINUA PROVOCANT DESVIAMENT DE LA CIRCULACIÓ RODADA PER DAMUNT DE TUBERIA DE REG.

DESPERFECTE CAMÍ - Llegir Més

Transit

Alguna Autoritat de aquest Ayuntament sap cuans camions de gran tonache pasen al dia pel carrer Sant Jordi ?????????? SISPLU UNA SOLUCIO que millori la nostra vida i la nostra SEGURITAT. I,cuant es deteriori el paviment, qui el pagara ??????

Transit - Llegir Més

Sirga desenganxada

La sirga de la barana està desenganxada

Sirga desenganxada - Llegir Més

Barreres arquitectòniques

Bon dia, Atès la dificultat que representa l'accés al recinte del cementeri per a persones amb mobilitat reduïda SOL.LICITO: S'adeqüi al que marca la Llei 13/2014 de 30 d'octubre, d'accessibilita i supressió de barreres arquitèctoniques, donat que té per objecte establir les condicions d'accessibilitat necessàries perquè els espais públics garanteixin l'autonomia, la igualtat d'oportunitats i la no discriminació de les persones amb discapacitat o amb altres dificultats d'interacció amb l'entorn. Salutacions i gràcies

Barreres arquitectòniques - Llegir Més

Farola LED (espatllada)

Avui a data 4/02/20, comunico que hi ha una farola de les noves de LED, del carrer Àngel Nadal espatllada de fa dos setmanes.

Farola LED (espatllada) - Llegir Més

Prego

Bon dia, porto 6 anys vivint al poble i al carrer no es sent be el prego, el llegeixo al web, a la situacio en la que estem, i amb la iniciativa que heu tingut del conte per als nens ara si m'agradaria pider escolltar-lo, ja que tinc 2 infants. Salutacions

Prego - Llegir Més

Exesiu transit camions carrer sant jordi

Dia a dia el carrer sant jordi es un caos de camions, els de l'empresa de contenedors del piolin els de les gavies de porcs del telegrafo i tooooots els camions de la coperativa i tots els de palots de fruita mes els que paren a dinar al escuaix es un caos crec k no costaria tant desviar el transit pel poligon o pel lateral de l autovia que ara per ara esta bastan ben arreglat pero clar es mes comode pasar pel mig del poble

Exesiu transit camions carrer sant jordi - Llegir Més

Càrrrega clau bàscula

Necessitaria carregar la clau per pesar a la bàscula municipal durant el confinament. Com ho podem fer?

Càrrrega clau bàscula - Llegir Més

Carrer ple de tolls d'oli de motor

Al carrer Àngel Nadal, a vora el bloc de pisos, esta ple de tolls i reguers d'oli de motor a les dos bandes de la calçada. Algú del bloc té el cotxe en mal estat, i quan aparca perd l'oli, amb el perill de contaminació al medi ambient i de seguretat vial que això comporta.

Carrer ple de tolls d'oli de motor - Llegir Més

Paviment en mal estat

Al final del camí de Torregrossa a Bell-lloc, just abans d'incorporar-se a la N-II (davant de l'església) hi ha un clot bastant gran al paviment que ocupa tot el carril.

Paviment en mal estat - Llegir Més

cami sense señalitza

bones vaig parla per telefon y em van di que o comuniques per aqui vaig trenca el amortiguado del cotche en un cami que esta tot be exepte un tros que no esta señalitzat em va comunica el seguro que o comuniques per poder fe parte am el seguro ja que no esta en bones condicions i tampoc senyalitzat a quin correu puc pasaus fotos i presupost?

cami sense señalitza - Llegir Més