Divendres, 16 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Solucionats

Solucionats

Campanar

Seria posible que durante la madrugada no sonara el campanar? Almenos ahora en verano, dormimos con las ventanas abiertas y los que estamos cerca de él es un engorro a cada hora oir las campañas. Gracias

Campanar - Llegir Més

Neteja pavelló

Les activitats al pavelló ja han començat, i l'escola, i avui mateix es pot apreciar com no s'ha fet cap neteja de dins de les instal·lacions des del curs anterior. A més de mosquits que hi deuen tindre la casa.

Neteja pavelló - Llegir Més

Partidas de nacimiento

Buenos días, quería consultar por la petición de dos partidas de nacimiento ya que al solicitarlas por la página web me comunicaron que estas no pueden ser tramitadas telemáticamente. Quedo a la espera de su respuesta. Muchas gracias.

Partidas de nacimiento - Llegir Més

Brossa al carrer

Ja fa un temps que gent sense escrúpuls es fica a beure al carrer, deixant les llaunes i restes d'envasos de menjar per les repises i a terra. Agrairïam més presencia policial i neteja perquè això no passi, abans que esdevingui una costum i tinguem problemes a les nits.

Brossa al carrer - Llegir Més

Plaga de mosquits

Vull informar que hi ha una plaga de mosquits al pavelló, tant dins com fora. Cada dia sortim blaïts.

Plaga de mosquits - Llegir Més

l'Embornal de desguàs està plè de brutícia

L'embornal de desguàs del c/ pau casal (davant del 41) és plè de brutícia a risc de que plogui o es llimpin els carrers amb aigua i no permeti el desguàs suficient (fet que ja ha succeït amb anterioritat). Agrairíem la neteja d'aquest i posterior manteniment.

l'Embornal de desguàs està plè de brutícia - Llegir Més

Incidencia pluges

Bones, el dijous dia 25 durant les pluges va entrar aigua a la vivenda causant desperfectes. Cal revisar la situacio actual de les clavegures per fer una neteja i valorar si han quedat obseletes donada la seva antiguitat. Espero la vostra resposta. Salutacions.

Incidencia pluges - Llegir Més

Al C/Dels Rosers s'hi han vist rates

Bona nit, aquesta tarda una veïna ha vist rates pel carrer del bloc. Gràcies!

Al C/Dels Rosers s'hi han vist rates - Llegir Més

Estat dels camins

Bon dia el tema es que cada dia estan pitjor els camins la meua pregunta es :que feu algun manteniment?....es que si no tenen un manteniment los camins els perjudicats som els Pajesos

Estat dels camins - Llegir Més