Divendres, 16 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Solucionats

Solucionats

queixa

Bona tarda, més que una queixa en concret, es tracta de tot el poble en general. M'adhereixo a la queixa de PARC PLE D'HERBES I MATOLLS. No solament es en aquell parc que realment es vergonyós.Hi ha una falta de manteniment absolut a qualsevol lloc públic del poble.Hi ha bancs instal.lats a molts llocs, però se,n descuida el manteniment amb la conseqüenciade que tot es malmet.Si son de fusta, costaria molt pintar.los cada any? Els gronxadors trencats, tot ple d'herbes, el parc i la zona dels voltants, donant una imatge de deixadesa intolerable quan no es necesari massa pressupost per aquestes tasques (suposo que hi ha una brigada municipal a qui correspon aquesta feina.)De res serveix que l'Ajuntament faci campanyes de sensiblització als veïns pel tema dels gossos, que si es veritat es un problema d'educació dels seus amos, però l'Ajuntament ha de donar exemple d'un poble ben cuidat ,places,parks i mobiliari dels mateixos.Tota la zona del pont de Bellvis, les seves voreres, com canviaria si estigues net .Es que COSTA TANT? Es super important la imatge que donem als altres i a nosaltres mateixos.La gent tenim la impressió que l'Ajuntament no ens fa cas, ho sentim així només fent un passeig pel poble.Els clots de la baixada al col.legi estan igual que sempre, les piscines estan per veure.Esperem que aquest any hagueu canviat i renovat canyisos trencats des de fa anys i que fan mania, entre altres coses. Hi ha moltissimes coses que amb un baix presupost estarian en perfectes condicions sempre, però...s'ha de treballar i treballar pel poble pel qual us vau presentar a unes eleccions i que vareu guanyar. La gent esperem que el nostre poble no sigui un poble deixat i l'Ajuntament es el màxim responsable.Per cert, la font que hi havia al parc infantil, Podria tornar a ser-hi? es fonamental en un parc la"fonteta" i la font que hi ha al frontó? No funciona? es que...no acabariem i ho heu de fer vosaltres. Moltes gràcies.

queixa - Llegir Més

Parque ple de herbes i matolls

Tot el parque esta ple de matolls que pujen fins i tot per damunt dels bancs, els cuals tambe estan descuidats i creiem que amb un minim de pressupost i manteniment (personal del ajuntament) estaria en condicions favorables per la canalla.

Parque ple de herbes i matolls - Llegir Més

Banc trencat

Banc de fusta trencat per diversos llocs.

Banc trencat - Llegir Més

PERILL PER FALTA D´ESPAI

LEs voreres del carrer són estretes i el volum de trànsit és considerable i de vehicles grans tipus tractors, grues etc. Els vehicles aparquen a banda i banda de carrer fet que provoca que quan vols passar hagis o bé d´esquivar els vehicles o bé anar just per no tocar a ningú. El meu vehicle ja ha patit ratllades i hi ha algun vei que amb el cotxet dels nens no pot sortir en condicions de casa seva. La solució més adient és pintar els dos costats del carrer de groc impedint que s´aparqui.Gràcies.

PERILL PER FALTA D´ESPAI - Llegir Més

olor de purins

Des de fa dos dies, cap a les 22:30 h no es pot respirar degut a la mala olor de purins que hi ha. Es estiu i no podem tenir les finestres obertes per que ens ofeguem. Se que detectar el focus de les males olors pot ser complicat però us agrairia que hi poguessiu fer alguna cosa.

olor de purins - Llegir Més

Moto aparcada sobre la vorera

Fa dies que hi ha una moto aparcada sobre de la vorera, just obstaculitzant la rampa de minusvalids.

Moto aparcada sobre la vorera - Llegir Més

plaga de cuques

Fa uns dies que tenim plagues d'insectes.. tant minusculs com de cuques.. entenem que es per que hi ha un camp a la cantonada amb cr Sant Jordi, d.on semblen que surten. Sumat a les caques dels pardals i a les algues que els regants deixen al carrer.. a aixó vull fer ressó... espero que es pugui trobar una sol.lució tant a les cuques que em trobo cada dia dins de casa i al parquing, com a que es trobi un altre lloc o manera, per a les algues dels regants que deixen descompossar al carrer.. cosa que també deu atreure els bitxos

plaga de cuques - Llegir Més

Niu d'abelles

Al lloc indicat, hi ha un descampat i una casa abandonada; doncs a la part lateral de la casa (la qual es veure des del carrer Sant jordi) les abelles hi han fet un niu i n'esta ple. Les que cauen al Terra mig mortes quasi piquen als meus gosos i per la nit no puc obrir les finestres perque mentren a casa. Al final picaran a un nen o a algu alergic i será greu.

Niu d'abelles - Llegir Més

mosquits a les piscines municipals

Anar a les 11 del mati d.un dissabte a les piscines, i al minut 4 tindre 3 picades, ho comunico a qui porta les piscines i hem diu que d.això s.encarrega l.ajuntament.. que fà com a 3 setmanes que no es fumiga.. que ells es queixen, que els veins marxen perque la situació al vespre no es pot aguantar.. i que l.ajuntament no en fa cas perqué ningú es queixa??? Això es veritat?? No crec que sigui el que jo havia esperat del nou ajuntament.. Carles? En serio que aquest any no s.ha fet pla de fumigació 2 cops per setmana, com hauria de ser pertinent? Després del seguit de queixes dels altres anys pensaba que ja estaba sol.lucionat, la veritat... es pot so.lucionar?

mosquits a les piscines municipals - Llegir Més

La Fassina

No tenim placa al carrer la Fassina.

La Fassina - Llegir Més

llum publica

LLUM INTERMITEN A LA PRIMERA FAROLA DEL CARRER VINYES DEL MIG A TOCAR DEL CARRER S.JORDI COMUNICAT EL DIA 2 DE OCTUBRE, ES VA REVISAR,PERO NO SOLUCIONAR. GRACIES

llum publica - Llegir Més

Parc infantil i zona

Lamentable estat de deixadesa, bruticícia i excrement de gos! Crec que no és lloc adecuat ni agradlable per jugar els infants ja que el mobiliari esta trencat i no té cap tipus de manteniment. Hi ha quatre pals de fusta que van quedar d'una antiga balla de fusta que havia la cual es va treure quedant en perill ja que al paral.lel circulen cotxes. Passa un filferro a l'alçada del coll dels nens amb uns tubs vermells ridículs i una cinta per a que es vegui pero no crec que sigui la millor solució, es van plantar uns abets els cuals alguns han mort i altres que queden no creixen i queda tota la via del tren a la vista. La sirga de la balla de la passarel.la porta mesos trencada. Les papeleres es passen setmanes plenes fins dalt. Les voreres estan brutes i amb males herbes en les cuals no es pot ni passar.

Parc infantil i zona - Llegir Més

Proteccio trencada

Protecció metálica de la cera trencada

Proteccio trencada - Llegir Més

llum publica

LA PRIMERA FAROLA DESDE EL CARRER S.JORDI CREME I NO CREME A ESTONES. MOLTES GRACIES.

llum publica - Llegir Més

Mal estat del paviment del carrer

EL PAVIMENT DEL CARRER CONTINUA AMB FORATS (EL LLENÇAMENT DE SORRA QUE ES VA FER VA SER INSUFICIENT) I S'ENTOLLEN QUAN PLOU I L'AIGUA DESGUASSA CAP A CASA NOSTRA. LES IMATGES SÓN DEL 29/05/2016. XÀFEC DE LA TARDA, EL DE LA NIT ERA TOTA UNA BASSA.

Mal estat del paviment del carrer - Llegir Més

Cementiri

Seria necessari la millora del ferm del cementiri per aquelles persones que necessitem accedir-hi amb cadira de rodes o tenim dificultats per caminar, degut a la gravilla que hi ha especialment a la part més antiga. La instal.lació de WC també en seria una necessitat per a tothom.

Cementiri - Llegir Més

Gronxador trencat

Hi ha un dels dos gronxadors trencats i no es pot utilitzar.

Gronxador trencat - Llegir Més

Rates

Des de fa temps que tenim problemes amb les rates i sempre que en veiem alguna el Roc ens ve a fer una ullada. Avui li e dit que haviem vist una passejant d'un costat al altre de carrer i ens a contestat al moment. Bon servei!

Rates - Llegir Més

Desperfectes al carrer

Des de fa temps que a mig c/ Teuleria, exactament davant del carreró que va al Tanatori (Travessia Teuleria)hi ha uns clots mal asfaltats. Aquests desperfectes afecten als veÏns que s´han de desplaçar en cadira de rodes i també als vianants. Sol·licito una reparació efectiva d´aquesta zona del carrer al més aviat possible. Atentament

Desperfectes al carrer - Llegir Més

Robatori

Des de fa 1 any mes o menys quan ens ausentem de casa o estem dormint ens estan robant tot allò que deixem al carrer flors, alfombra i els alçadors de les flors. No ens havia passat mai això des de que som en aquesta casa però des de fa 1 any no podem posar res. El següent pas quin serà? Pujar al balcó a agafar les flors??

Robatori - Llegir Més