Divendres, 24 de Setembre del 2023 28º max. / 12º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Llibre de condolences digital

Llibre de condolences digital

Amb la declaració de l’Estat d’alarma el govern central va decretar la prohibició de vetlles i celebracions de culte civil o religiós als morts i la limitació a tres familiars la participació als enterraments o incineració de les víctimes. Aquesta situació pot afegir més dolor a les famílies que en aquests moments no poden estar acompanyades i l’objectiu d’aquest espai és poder traslladar-los acompanyament i condol aprofitant els recursos tecnològics.

L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell posa a disposició de la ciutadania aquest espai web per tal que tothom qui ho desitgi pugui deixar una nota de condol per les persones que han perdut la vida en les darreres setmanes. Per fer-ho, només cal accedir al formulari que hi ha al final d'aquestes línies, on s'hi publica la relació de les persones que han mort des de la declaració de l'Estat d’alarma el passat 14 de març, independentment de la causa de la defunció. La relació s’anirà actualitzant periòdicament amb una vigència limitada aproximada d'uns 3 mesos des de la data de defunció.

Els missatges mai seran visibles per la resta d'usuaris del web i el consistori els lliurarà a la família en qüestió passat uns dies. En el cas que algun difunt no aparegui al llistat del formulari, és perquè ja ha passat el període de vigència aproximat o perquè l'Ajuntament no ha pogut contactar amb cap familiar, a qui sempre es demanarà un consentiment previ.

Si vols enviar una nota de condol, fes click aquí (abans d'escriure el missatge hauràs de seleccionar el difunt).

L’Ajuntament de Bell-lloc vol expressar les seves condolences als familiars i amics dels difunts.

Restem a la vostra disposició al correu electrònic per resoldre qualsevol dubte o incidència que es pugui produir en relació a les necrològiques o aquest espai virtual de condol.