Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Alcaldia / Benvinguda de l’Alcalde

Benvinguda de l’Alcalde

Benvinguts al portal web de l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell.

Em plau convidar-vos a utilitzar una de les eines de comunicació, participació i transparència més potents que té una administració com la nostra. Aquí podeu trobar tant informació de les activitats que es fan al nostre municipi com fer tràmits a la Seu Electrònica. La comoditat que representa el poder accedir a la informació municipal o fer gestions des de casa o des de qualsevol lloc és una de les bases de la transparència i participació que volem que regeixin en el nostre Ajuntament.
No oblidem, però, que hi ha un sector important de la societat que no té un accés garantit a les noves tecnologies. Les administracions hem de vetllar perquè ningú es quedi fora de cap dels àmbits de relació social, inclosos els més innovadors. És, doncs, obligació de l'Ajuntament estar amatent perquè tothom sense excepció tingui les mateixes oportunitats d'accedir als serveis que presta.

Les noves tecnologies no són l'única via de comunicar-se amb l'administració, però si una eina molt útil i que pot, arribat el moment, ser un gran aliat de les formes tradicionals. Actualment ens trobem en una època en què conflueixen el digital amb l'analògic, i tots ens hem d'esforçar a fi que tothom pugui escollir la millor manera de relacionar-se amb l'administració.

L'actualització constant del programari, del maquinari i del personal és una característica de les noves tecnologies. No podem arriscar-nos a quedar obsolets senzillament perquè donaríem un mal servei al ciutadà. La formació contínua dels usuaris també és clau per a què aquells que useu eines com les d'aquest portal pugueu aprofitar al màxim totes les possibilitats que us oferim.

Abans d'acomiadar-me no puc deixar d'esmentar que aquest web també és una finestra on podeu veure el millor que pot oferir Bell-lloc d'Urgell. La nostra agenda d'activitats, les nostres associacions, el nostre comerç, ..., i sobre tot les persones que vivim i gaudim d'aquest poble som un fidel reflex del que podeu trobar si visiteu el nostre municipi.

Sigueu benvinguts tant si utilitzeu el web per relacionar-vos amb l'Ajuntament com si l'utilitzeu per conèixer el nostre poble.

Visca Bell-lloc.
Visca Catalunya.