Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Alcaldia / Benvinguda de l’Alcalde

Benvinguda de l’Alcalde

Benvolguts veïns, veïnes i visitants,

Iniciem una nova etapa política en la qual el més important són les persones, per això estarem al costat de la gent del nostre poble per donar resposta a les necessitats  i demandes del dia a dia, sempre amb la vista posada al futur. I aquest portal ens ha de permetre, aprofitant els  recursos tecnològics actuals, oferir un servei bàsic i necessari  a les persones del nostre poble.

L’objectiu és que aquest espai web sigui una eina de divulgació d’informació municipal i que des d’aquest espai es fomenti la cultura digital al nostre poble i a la vegada esdevingui un veritable canal de comunicació, participació i transparència; tot possibilitant la gestió telemàtica dels tràmits i serveis a les persones i les associacions. Volem aconseguir el més alt grau de modernitat tecnològica en la nostra administració local i que Bell-lloc sigui un municipi obert i plènament integrat a la societat del segle XXI.  

Us convido a fer que aquest espai, que nosaltres procurarem mantenir viu i al dia, es converteixi en una veritable eina de participació ciutadana. Us animo a que utilitzeu la web per fer-nos arribar les vostres aportacions.

Les vostres opinions  i suggeriments són necessaris per millorar el funcionament de l’Ajuntament i aconseguir el millor poble per a totes i tots. El poble que ens mereixem.

Aprofito per posar-me jo mateix i tot l’equip de govern a la vostra disposició, per tot allò que cregueu us puguem ser útils

Salutacions cordials

Ramon Cònsola Palau.