Divendres, 28 de Maig del 2023 29º max. / 13º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Ajuntament / Alcaldia / Benvinguda de l’Alcaldessa

Benvinguda de l’Alcaldessa

Benvolguts veïns, veïnes i visitants,

En nom de l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell i en el meu propi. Us dono la més cordial benvinguda al nostre portal  web i us agraeixo que hi accediu.  Espero que en aquest lloc trobeu tota la informació que busqueu sobre el nostre poble, a la vegada que una porta oberta a l'Ajuntament.

Durant l'any que queda de legislatura:  l’aposta pel progrés econòmic i social, el benestar dels veïns i veïnes, la gestió responsable dels recursos públics , el respecte al medi ambient i la voluntat de fer realitat propostes reals i possibles. Continuaran sent els eixos vertebradors del nostre projecte com a equip gestor de l’Ajuntament.

Donem continuïtat a la nova etapa política, iniciada al maig de 2019, en la qual el més important són les persones. Raó per la que estarem al costat de la gent del nostre poble per donar resposta a les necessitats i demandes del dia a dia, per tal de millorar el present  amb la vista posada al futur. I aquest portal ens ha de permetre, aprofitant els  recursos tecnològics actuals, oferir un servei bàsic i necessari a totes les persones del nostre poble i a tothom que el vulgui visitar.

L’objectiu és que aquest espai web sigui una eina de divulgació d’informació municipal i que des d’aquest espai es fomenti la cultura digital al nostre poble i a la vegada esdevingui un veritable canal de comunicació, participació i transparència;  tot possibilitant la gestió telemàtica dels tràmits i serveis a les persones , entitats i associacions.

Us animo a que utilitzeu la web per fer-nos arribar les vostres inquietuds i propostes d'interès general, per tal de millorar el funcionament de l'Ajuntament i construir entre tots i totes un Bell-lloc millor.

Aprofito per posar-me jo mateixa i tot l’equip de govern a la vostra disposició, per tot allò que cregueu us puguem ser útils.

Salutacions cordials,

Rosa Buira Castell