Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Bell-lloc Soluciona / Solucionats / Perill al carrer

Perill al carrer

Hola, visc al carrer Telegraf i necesito que ajuda, els cotxes passen per aquest carrer com a bojos i jo tinc dos nenes petites que van pel carrer jugant i no ho poden fer tranquil•les perque els cotxes ni frenen. El meu dubte es: quans veins s'han de queixar per poder ficar un baden o algo per a que tinguin que frenar els cotxes quan passin?

Solucionat des de fa 1181 dies

  • Informat el 30/09/2019
  • Solucionat des del 08/11/2019

Avisos

Bon dia, entenem que és un perill que alguns vehicles circulin amb excés de velocitat per dins del poble, i per tant cal ficar-hi alguna mesura de prevenció. Tanmateix, tal i com dius, cal que bona part dels veïns del carrer estiguin d'acord en ficar un pas elevat i també, amb el lloc on ubicar-lo. Per això, us emplacem a recollir la conformitat dels veïns, i tot seguit, ens podem reunir per acabar de concensuar la millor solució.

Veuràs en els propers dies que el missatge queda com a problema solucionat, perquè no es pròpiament una avaria o desperfecte. Som conscients que és una problematica existent que s'ha de treballar dia a dia i per la qual us vam oferir un primer pas d'actuació. Moltes gràcies.