Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Bell-lloc obre el període de venda d’abonaments de les piscines municipals

L'Ajuntament de Bell-lloc obre el període de venda d’abonaments de les piscines municipals

Només es podran sol·licitar del 15 al 25 de juny i en cap cas hi haurà venda d’entrades de dia.

Amb la voluntat de garantir que tothom es pugui refrescar aquest estiu, l’Ajuntament de Bell-lloc ha decidit obrir les piscines municipals a partir del proper mes de juliol. Per poder obrir amb totes les garanties possibles, les instal·lacions s’adaptaran a les mesures fixades per les autoritats sanitàries per la prevenció contra la Covid-19. Així, les piscines s’obriran al públic amb unes mesures molt diferents a anys anteriors i totes pensades per poder garantir la seguretat de tots els usuaris.

El canvis més importants que s’aplicaran són per una banda la regulació de l’aforament, el sistema de venda d’abonaments (no es vendran entrades de dia) i que aquest any només podran fer ús de les piscines municipals les persones que estiguin empadronades a Bell-lloc d'Urgell.

 

PREUS

Els preus dels abonaments seran els que figuren a l’ordenança municipal número 20, independentment dels torns o franges horàries assignats. Per respectar l’aforament màxim diari, els torns s’assignaran en funció de la quantitat d’abonaments venuts.

TARIFA ORDINÀRIA

Abonaments per temporada

35€

TARIFES REDUÏDES

Membres de les unitats familiars amb el títol de família nombrosa o família monoparental expedit per la Generalitat de Catalunya

26,25€

Persones aturades de llarga durada*

26,25€

Persones amb grau de discapacitat física o psíquica reconeguda per la Generalitat de Catalunya:

 

Igual o superior al 33%

31,50€

Igual o superior al 65%

17,50€

Tarifa jove: entre 7 i 16 anys**

26,25€

Observacions:

* Persones aturades de llarga durada: segons estableixi el SOC o organisme corresponent

** Compresos en aquesta tarifa els joves que compleixin els anys durant tot l’any natural.

 

HORARIS

Està previst que les piscines municipals obrin el dia 4 de juliol i la temporada s’allargui fins a mitjans del mes de setembre. L’horari serà el següent:

De dilluns a divendres:

11 a 13 hores: Exclusiu pel Casal d’Estiu

De 13 a 15 hores: Aturada per desinfecció de les instal·lacions

De 15 a 21 hores: Bany per abonats

Dissabtes, diumenges i festius:

De 11 a 13 hores i de 15 a 21 hores: Bany per abonats

De 13 a 15 hores: Aturada per desinfecció de les instal·lacions

 

PERÍODE I CONDICIONS DE VENDA

Amb la finalitat de fer una assignació dels torns d'accés a les piscines, només es podran sol·licitar del 15 al 25 de juny, amb les següents condicions:

-          És obligatori signar la declaració responsable per poder fer ús de les instal·lacions de les piscines municipals (persones interessades, o pare/mare/tutor legal en cas de menors de 18 anys)

-          El pagament s’haurà de fer mitjançant targeta de crèdit. Degut a la situació actual de COVID19 no s’acceptaran pagaments en efectiu.

-          Les persones exemptes de pagament (jubilades i menors de 7 anys) han de sol·licitar igualment l’abonament dins el mateix període (no servirà l’abonament indefinit).

-          Cal aportar una foto mida carnet actualitzada.

A PARTIR D'AQUESTA DATA NO ES POSARAN A LA VENDA MÉS ABONAMENTS.

Un cop finalitzat el període de sol·licitud d’abonaments, a partir de dilluns 29 de juny, es podran passar a recollir per les oficines de l’Ajuntament, i es comunicarà com queden distribuïts els torns.


Cal tenir en compte que l’ajuntament està fent un gran esforç per poder obrir les instal·lacions en una situació complicada que farà augmentar els costos per neteja i desinfecció, per l’ampliació de personal i per les tasques de manteniment. Per això, es demana als usuaris que en facin un bon ús aquest estiu.

Totes aquestes mesures s’han pres per l’actual situació per la pandèmia de la Covid-19 i per garantir en tot moment la salut i la seguretat de tots els usuaris que facin ús de la instal·lació.

L’Ajuntament es reserva el dret de modificar la normativa en funció de l'evolució de la covid-19 al territori

Podeu consultar i descarregar la declaració responsable i la normativa general i amb les mesures COVID-19 als següents enllaços:

- Declaració responsable per poder fer ús de les instal·lacions de les piscines municipals

- Normativa general piscines municipals

- Normativa amb mesures COVID-19 (preval sobre la normativa general)