Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Bell-lloc d’Urgell tindrà Internet Fibra Òptica de molt alta velocitat

Bell-lloc d’Urgell tindrà Internet Fibra Òptica de molt alta velocitat

Així ho han exposat l’alcalde i el gerent de l’empresa Adamo Telecom aquest matí en roda de premsa als mitjans assistents.

L’Ajuntament i Adamo Telecom han arribat a un acord perquè les 850 llars de Bell-lloc d’Urgell puguin gaudir de l’Internet més ràpid del país. Així ho han exposat l’alcalde, Carles Palau i el gerent de l’empresa Adamo Telecom, Ramon Gasulla, aquest matí en roda de premsa als mitjans de comunicació assistents.

Fa uns mesos, l’operadora Adamo Telecom va llançar un projecte online per estimar si a Bell-lloc d’Urgell hi havia demanda d’una millor connectivitat a internet. La bona resposta per part dels habitants ha propiciat que l’empresa i l’Ajuntament arribin a un acord  per proporcionar servei a la població.

El desplegament de la xarxa començarà aquest mateix mes de setembre i la previsió és que finalitzi durant l’últim trimestre de 2017. Un cop finalitzats els treballs, els veïns podran gaudir d’internet a una velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 300 Mb de pujada. Adamo oferirà també serveis de telefonia fixa i mòbil en paquets flexibles segons les necessitats del client.

Aquest projecte, impossible sense la bona disposició mostrada tant per Adamo com per l’Ajuntament, posarà Bell-lloc d’Urgell al mateix nivell que les grans ciutats de l’Estat pel que fa a qualitat de les telecomunicacions.

Les persones registrades a https://fiberhood.adamo.es/ca/lleida/bell-lloc-durgell gaudiran de prioritat en la instal·lació i de condicions especials, però aviat es tancarà la possibilitat de registrar-se.

Si esteu interessats a contractar els serveis d’Adamo podeu trobar més informació a www.adamo.es, o contactar-los directament al 973 070 809 o al 900 828 800.

També podeu contactar amb ells a través de:

info@adamo.es

http://www.facebook.com/adamo.es

http://www.twitter.com/adamo_es

 

Vídeo presentació premsa Mollerussa TV