Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Bell-lloc rep la visita del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet

Bell-lloc rep la visita del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet

Els alcaldes del Pla d'Urgell van donar a conèixer les afectacions al territori provocades per les abundants pluges de fa dues setmanes a la comarca.

Bell-lloc d'Urgell va acollir aquest passat dilluns una reunió entre el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya,  Damià Calvet, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i alcaldes del Pla d'Urgell per valorar els danys provocats per les abundants pluges de fa dues setmanes a la comarca.

En la reunió, que es va dur a terme a la Incubadora d'Empreses, els alcaldes van donar a conèixer les afectacions al territori i el conseller va transmetre als municipis la voluntat del Govern d'actuar per restablir la normalitat a les infraestructures afectades.

Per altra banda, prèviament a la reunió amb totes les parts afectades, el conseller Calvet ha visitat l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, on ha signat el llibre d’honor del consistori.