Dimecres, 19 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Convocatòria a la sessió ordinària del Ple

Convocatòria a la sessió ordinària del Ple

Serà aquest proper dijous 22 de juny a les 22 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

L'Ajuntament convida a tothom a la sessió ordinària del Ple que es durà a terme aquest dijous 22 de juny a les 22 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell.

L'ordre del dia és el següent:

1r.  Aprovació, si s’escau, de l’esborrany de les actes anteriors (28/03/2017 i 01/06/2017).

2n. Aprovació, si s’escau, del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i l’Ajuntament per regular la delegació de la prestació del servei de neteja viària.

3r. Aprovació, si s’escau, de l’adhesió al contracte derivat de l’acord marc del servei d’assegurances i del servei de mediació d’assegurances del Consorci Català pel Desenvolupament Local i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques.

4t. Aprovació inicial, si s’escau, de la supressió del registre municipal d’unions estables de parella i la derogació de la normativa reguladora del mateix.

5è. Aprovació inicial, si s’escau, de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa del cementiri municipal.

6è. Aprovació inicial, si s’escau, del Pressupost General, l’Annex d’inversions i Plantilla de Personal de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell junt amb les Bases d’execució per a l'exercici de l’any 2017.                

7è. Donar compte dels decrets d’alcaldia i dels acords de la Junta de Govern Local.

8è. Donar compte de les rendicions fetes al Ministeri d’Economia i Hisenda: informes trimestrals del període mig de pagament a proveïdors 1r trimestre 2017.

9è. Moció d’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum.

10è. Precs i preguntes.