Divendres, 19 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Darrers dies per comunicar incidències gratuïtament en la recepció de la TDT a Bell-lloc d'Urgell

Darrers dies per comunicar incidències gratuïtament en la recepció de la TDT a Bell-lloc d'Urgell

Llega800 és l'entitat encarregada de compatibilitzar les freqüències de la TDT i el 4G.

Les companyies de telefonia mòbil ofereixen els seus serveis 4G a Bell-lloc d'Urgell utilitzant la banda de 800 MHz. Aquest fet pot provocar que la recepció del senyal de la TDT es vegi afectada en aquelles vivendes que estan situades a prop de les estacions de telefonia mòbil pel fet que s'utilitzen freqüències similars. 

Fa uns mesos, amb la finalitat de no causar afectacions en la recepció d'alguns canals, l'entitat Llega800, formada per les operadores Telefónica, Vodafone i Orange, va comunicar la seva responsabilitat a l'hora de solucionar qualsevol afectació en el servei de TDT. Des d'aleshores, les persones afectades poden contactar amb Llega 800 a través del seu telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) o mitjançant el web www.llega800.es. Les reparacions no suposen cap cost econòmic per als interessats.

D'acord a l'Ordre Ministerial que regula aquest procediment, el termini per sol·licitar aquestes actuacions és de 6 mesos des de la data de l'encesa de les estacions del nostre municipi, i aquest finalitza en breu (uns 10 dies).

Nombrosos veïns de Bell-lloc han resolt aquests problemes de recepció d'alguns canals i des de l'Ajuntament recomanem als afectats utilitzar l'assistència de Llega800 abans no s'esgoti el plaç per beneficiar-se de la reparació gratuïta.