Dijous, 13 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Dia 21 de març dia mundial dels Boscos

Dia 21 de març dia mundial dels Boscos

L'Ajuntament va participar amb una plantada d'arbres i plantes a càrrec dels alumnes del CEIP Ramon Farrerons.

El passat dia 21 l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell va participar en el dia mundial dels boscos amb una plantada d'arbres i plantes a càrrec dels alumnes del CEIP Ramon Farrerons.

Els alumnes del col·legi van plantar arbres al parc del carrer Pau Picasso i van aprofitar per esmorzar i gaudir del temps d'esbarjo al mateix lloc. Els mes menuts van plantar plantes aromàtiques a la rotonda del carrer Urgell.

Per altra banda la brigada municipal va replantar setos al llarg de la via del tren. Aquesta actuació no la van dur a terme els alumnes degut a les mesures de seguretat que es necessiten per accedir a la zona de les vies.

Cada any, el Dia Internacional dels Boscos celebrem les formes en què els boscos i els arbres sostenen i ens protegeixen. Un dia que neix amb la finalitat de celebrar la importància dels boscos i de la necessitat de preservar-los com a pulmons per a la humanitat.

Aquesta celebració global dels boscos proporciona una plataforma per donar a conèixer la importància de tot tipus de boscos i arbres, i celebrar les maneres en què ens sustenta i protegeix.

http://www.un.org/en/events/forestsday/