Divendres, 26 de Maig del 2024 33º max. / 13º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / El CAP de Mollerussa dóna consells per prevenir el coronavirus i explica com ha reorganitzat els seus serveis

El CAP de Mollerussa dóna consells per prevenir el coronavirus i explica com ha reorganitzat els seus serveis

Us fem ressò del vídeo publicat per Mollerussa Televisió.

L'Ajuntament us vol fer ressò de la notícia que ha publicat Mollerussa Televisió, amb un vídeo molt explicatiu i entenedor amb els consells que dóna el CAP de Mollerussa per prevenir el coronavirus i explicant com ha reorganitzat els seus serveis.

Enllaç al vídeo

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Mollerussa ha reorganitzat els serveis que ofereix arran de la situació d’emergència sanitària provocada pel Covid-19. En concret, ha habilitat dues zones per a urgències: una per atendre pacients que mostrin patologies respiratòries o més greus i l’altra per a la resta d’afeccions. També ha reservat una consulta per a possibles casos de persones amb coronavirus.

Tanmateix, es demana a qualsevol persona preocupada per si pot estar infectada o presenti símptomes del Covid-19 que eviti desplaçar-se i utilitzi els serveis digitals que el Departament de Salut ha implementat amb l’objectiu de detectar els casos i descongestionar el telèfon de consultes 061. Pel que fa a la programació de visites, només s’atenen les que són de caràcter urgent, la resta s’han ajornat. El centre recorda també que la persona que necessiti contactar amb el seu professional sanitari ho pot fer via telefònica o a través del servei digital La Meva Salut.

Pel que fa al servei de Pediatria, el CAP ha posposat les revisions a infants majors de 16 mesos i manté el calendari de vacunes pels més vulnerables. En aquest sentit, l’atenció a nens i nenes es du a terme a la planta superior de l’edifici per evitar el contacte amb persones amb problemes respiratoris. Així mateix, el centre anima la ciutadania a seguir els seu compte oficial a instagram@capmollerussa per estar informat de la seva actualitat. Per últim, en el vídeo de la notícia, les professionals del CAP de Mollerussa ens expliquen com rentar-se correctament les mans per prevenir el coronavirus i d’altres malalties.