Dijous, 20 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / El consistori reduirà en més de 3.000 euros la despesa en telefonia i Internet aquest 2018

El consistori reduirà en més de 3.000 euros la despesa en telefonia i Internet aquest 2018

El conveni amb l’operador de fibra i l’obtenció de millores econòmiques en les ofertes dels operadors, factor clau per la baixada del cost de les factures.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell reduirà enguany en més de 3.000 euros la despesa en telefonia i connexió a Internet respecte l’any anterior.

La reducció de la despesa telefònica afecta tant la fixa com la mòbil. En el cas de la primera, una adaptació de l’actual centraleta de l’Ajuntament a veu IP (s'envia el senyal de veu en forma digital per Internet, en paquets de dades, en lloc d'enviar-la en forma analògica com en la telefonia convencional), ha permès concentrar totes les trucades de fixe a fixe i de fixe a mòbil i reduir aproximadament en un 50% la factura global de telefonia en els primers 3 mesos de funcionament, a la vegada que s’ha millorat en prestacions. Pel que fa a la telefonia mòbil, la facturació s’ha reduït aproximadament en un 30% mitjançant la reestructuració de línies i el canvi a un nou operador.

Pel que fa a la despesa en connexió a Internet, el cost a l’edifici consistorial es redueix a zero, gràcies a la signatura del conveni amb l’operador de fibra on aquest es comprometia a proveir de forma gratuïta a l’edifici municipal que decidís l’Ajuntament, d’un servei de connexió a Internet d’alta qualitat. 

Altres avantatges dels recents canvis han estat la unificació de factures al registre de l’Ajuntament, la millora en cobertura mòbil o el poder oferir una millor atenció als ciutadans gràcies a l’augment de canals de veu disponibles. 

L’alcalde vol agrair a cada responsable de les diferents dependències municipals per la seva paciència i col·laboració en tot aquest  procés de migració d’operadors que s’ha realitzat en un temps i formes correctes per no interrompre cap servei i l’esforç en el dia a dia per optimitzar les trucades corporatives que realitzen, conscient que alliberant entre totes i tots la despesa corrent la corporació podrà destinar aquest recursos a altres projectes al municipi.