Dimecres, 29 de Maig del 2024 35º max. / 14º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Elaboració del Pla local de Joventut 2016-2019

Elaboració del Pla local de Joventut 2016-2019

Consisteix en la diagnosi de la situació dels joves de Bell-lloc a través de diversos tallers de participació amb les associacions i amb tots els ciutadans en general.

L’Ajuntament, des de la regidoria de Joventut i amb la col·laboració de la resta de regidories, està treballant amb les entitats del poble per dur a terme el Pla Local de Joventut 2016-2019. L'elaboració d'aquest pla consisteix en la diagnosi de la situació dels joves del nostre municipi en diferents àmbits (integració social, habitatge, educació, participació, salut, cultura i tradicions, esport...) i l’adopció d’una sèrie de mesures i actuacions a través de les polítiques de joventut per tal de potenciar els punts forts i assolir els objectius marcats en els punts de debilitat.

No s’entén aquest procés sense l’opinió i el recolzament de les entitats i per aquest motiu s’ha decidit elaborar aquest pla a partir de diversos tallers de participació amb les associacions i amb tots els Bell-lloquins en general ja que les polítiques de joventut ens afecten a tots, grans i petits.

El primer taller es va fer amb l’Associació de Joves Bell-lloquins i amb l’Associació de joves Esplai “la Costereta” com a entitats juvenils del nostre poble i estan previstos altres tallers amb les entitats esportives, amb la resta d’entitats i un taller obert a tothom.