Dijous, 25 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Els ajuntaments de Bell-lloc i Sidamon presenten una queixa conjunta contra els talls de llum al municipi

Els ajuntaments de Bell-lloc i Sidamon presenten una queixa conjunta contra els talls de llum al municipi

Han presentat les signatures recollides dels ciutadans i empreses al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Ramon Consola, alcalde de Bell-lloc d’Urgell i Maria Dolors Tella, alcaldessa de Sidamon, s’han reunit avui divendres 16 de juliol amb el Sr. Ferran de Noguera, director dels Serveis Territorials a Lleida d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, per mostrar la seva disconformitat amb els continus talls de llum que estan patint els seus respectius municipis des de fa mesos.

Ambdós ajuntaments van estar recollint signatures de tota la ciutadania i empreses locals durant 10 dies manifestant la seva indignació amb el servei de la companyia de llum, i ara s’han presentat al registre dels serveis territorials, amb la finalitat de trobar una solució a aquest problema. Aprofitant l'avinentesa s'ha demanat una segona reunió amb el Director dels SSTT i amb responsables d'Endesa per tractar sobre l'estat lamentable de la línia.