Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Enquesta sobre la recollida selectiva a Bell-lloc d'Urgell

Enquesta sobre la recollida selectiva a Bell-lloc d'Urgell

El termini per emplenar el qüestionari estarà obert fins el proper 5 de desembre.

Totes les taxes estan creades per a que recullin el cost pel qual han estat concebudes, i la previsió en la taxa d’escombraries del 2017 del nostre poble, arrossega un dèficit entre l’ingrés, la despesa i el retorn, de 10.220€, que ha d'aportar l’Ajuntament per tant el poble.

Per l'any 2018 els serveis tècnics del consell comarcal preveuen que aquest dèficit arribi a 20.857€, el doble del d’aquest any.

Els factors que influeixen en aquest augment del dèficit són entre d'altres, la tendència que hi ha en la població de fer veure que això del reciclatge no va amb nosaltres i que ja paguem prou, la desinformació que hi ha entre la població del retorn econòmic que existeix per producte reciclat i que dóna aquesta sensació d'indiferència, l'augment també del preu en el servei de la recollida, i sobretot, l’augment notable del preu per tona que no és recicla.

És per aquest motiu que l'Ajuntament obre un nou procés participatiu mitjançant una enquesta a la població sobre diferents aspectes que tenen a veure amb la recollida selectiva i que serviran per fixar les decisions a prendre per tal de poder reduir aquest dèficit anual i a poder ser reduir el preu de la taxa d'escombraries. El termini per emplenar el qüestionari finalitza el proper 5 de desembre.

Enllaç a l'enquesta sobre la recollida selectiva a Bell-lloc

Enllaç a l'espai web de processos participatius