Divendres, 21 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Jornada d'emprenedoria jove a la Incubadora d'empreses

Jornada d'emprenedoria jove a la Incubadora d'empreses

Sota el títol "EL JOC D’EMPRENDRE PER MILLORAR EL MÓN", emprenedors joves d’arreu de la província de Lleida explicaran les seves vivències, idees i projectes d'emprenedoria.

L'Ajuntament de Bell-lloc i la Incubadora d’Empreses organitzen conjuntament amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, una Jornada gratuïta matinal d’Emprenedoria Jove, el proper dissabte 24 de novembre a partir de les 9’30 h.

Sota el títol "EL JOC D’EMPRENDRE PER MILLORAR EL MÓN" la jornada consisteix en dues conferències a càrrec de dos ponents de prestigi en el món de l’emprenedoria com MIQUEL NADAL (Emorganizer) o ÀNGEL FULQUET (Gamifications Games), li dues taules rodones d’exemples de 8 emprenedors i emprenedores joves d’arreu de la província de Lleida que ens explicaran les seves vivències com emprenedors/es, les seves idees, els seus projectes emprenedors, ... una taula relacionada amb el sector dels videojocs i l’altra taula relacionada amb empreses de diversos sectors.

Aquesta jornada està adreçada especialment als joves però hi pot participar qualsevol persona interessada en la temàtica.

Més  informació i inscripcions on line al web de la Incubadora www.ida.cat