Dijous, 25 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Jornada presencial “LES TENDÈNCIES ALIMENTÀRIES D’AVUI EN DIA. EL FUTUR A LES TEVES MANS....AJUDA’NS A IDEAR EL FUTUR DE LA INNOVACIÓ AGROALIMENTÀRIA DE PONENT”

Jornada presencial “LES TENDÈNCIES ALIMENTÀRIES D’AVUI EN DIA. EL FUTUR A LES TEVES MANS....AJUDA’NS A IDEAR EL FUTUR DE LA INNOVACIÓ AGROALIMENTÀRIA DE PONENT”

Es durà a terme aquest divendres 27 de maig i les inscripcions són gratuïtes al www.ida.cat

El proper divendres 27 de maig, de 9 a 14 hores, es durà a terme la Jornada presencial “LES TENDÈNCIES ALIMENTÀRIES D’AVUI EN DIA. EL FUTUR A LES TEVES MANS....AJUDA’NS A IDEAR EL FUTUR DE LA INNOVACIÓ AGROALIMENTÀRIA DE PONENT”, a la Incubadora d’Empreses de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell.

En aquesta jornada ens explicaran les principals característiques del Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya (PEAC) 2021-2026 amb la Sra. Carmen Urdillo, Responsable d’Associacionisme Agrari de la Direcció General Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia. Ens explicaran el que estan desenvolupant actualment el Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari de la UPC mitjançant el Sr. José M. Gil, Dir. del CREDA i Prof. d’Economia Agrícola a la Univ. Politècnica de Catalunya (UPC) i tindrem dues taules participatives.

L'acte està obert a qualsevol persona del sector agrari i ramader, de la indústria agroalimentària, de la recerca, educació, administració pública, etc.

Les inscripcions són gratuïtes al web de la Incubadora www.ida.cat

Vull inscriure'm a la jornada