Dijous, 15 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell treu a licitació la gestió del bar de La Cultural

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell treu a licitació la gestió del bar de La Cultural

La publicació al perfil del contractant es va fer el passat divendres 8 de març i les ofertes es poden presentar fins al dia 23 de març a les 14 hores mitjançant l'eina Sobre digital.

Un cop finalitzats els tràmits per recuperar-ne l’explotació, l’Ajuntament de Bell-lloc treu a licitació de nou la gestió del bar de la Cultural. Aquest equipament municipal de 118 metres quadrats dóna servei als veïns i veïnes del municipi i tradicionalment ha sigut el centre neuràlgic de l’activitat cultural i social del poble. El local disposa també amb un magatzem annexe de 10 metres i compta amb tots els serveis donats d’alta.

La publicació de la licitació al perfil del contractant es va fer el passat divendres 8 de març i les ofertes es poden presentar fins al dia 23 de març a les 14:00 hores mitjançant l'eina Sobre digital. La durada del contracte és de 4 ANYS, amb possibilitat de concertar fins a un màxim de 4 pròrrogues d'un any cadascuna d'elles.

El Sobre Digital és una eina de licitació electrònica, integrada amb la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya, que permet la presentació i l'obertura d'ofertes de manera electrònica, garantint la confidencialitat del seu contingut fins el moment de l'obertura.

En els apartats següents trobareu materials d'ajuda i licitacions per fer proves amb l'eina Sobre Digital:

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_sobre/AppJava/views/ajuda/empreses/index.xhtml

Enllaç directe al perfil amb informació i plecs de clàusules:

https://contractaciopublica.gencat.cat/anunci/bell-lloc