Divendres, 21 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament donarà el tret de sortida al nou mandat municipal aquest proper dissabte

L’Ajuntament donarà el tret de sortida al nou mandat municipal aquest proper dissabte

Prèviament al ple d'investidura, aquest dimecres al migdia se celebrarà el ple de tancament d'actes de sessions anteriors.

Aquest dissabte 15 de juny a partir de les 12h a la Sala de plens de l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell se celebrarà el ple d'investidura de l'Ajuntament que donarà el tret de sortida a la legislatura 2019-2023.

En aquesta sessió, que servirà per constituir el nou ajuntament, els 11 regidors recolliran la seva acta, crearan la mesa d'edat que estarà formada pel regidor més jove i el de més edat i després escolliran l'alcaldia. La investidura de l'alcaldia tindrà una primera votació en què la candidata que sumi un majoria absoluta de 6 regidors obtindrà el càrrec. En cas que no se sumi una majoria absoluta, l'alcaldia serà directament per a la cap de llista de la candidatura més votada en les eleccions, en el cas de Bell-lloc va ser Ramon Cònsola de Junts per Bell-lloc d'Urgell.

Com durant tota aquesta legislatura, la sessió s'enregistrarà en vídeo i es podrà visualitzar pel canal habitual de vídeo de plens de l'Ajuntament.

 

Ple de tancament, aquest dimecres 12 a les 14 hores

Prèviament al ple d'investidura, aquest dimecres dia 12 al migdia se celebrarà el ple de tancament d'actes de sessions anteriors. En aquest cas, la sessió reunirà els grups i regidors de la legislatura 2015-2019.