Dimecres, 28 de Febrer del 2024 18º max. / 5º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament endega un projecte per portar la fibra òptica a Bell-lloc d’Urgell

L’Ajuntament endega un projecte per portar la fibra òptica a Bell-lloc d’Urgell

Si hi ha suficient gent interessada, l’empresa Adamo Telecom desplegarà la seva xarxa al poble per navegar a alta velocitat.

Després de molts intents fallits per aconseguir que algun proveïdor d’Internet fes arribar la fibra òptica al municipi, l’Ajuntament i l’operadora ADAMO Telecom han arribat a un preacord per fer possible que aquesta arribi a Bell-lloc d’Urgell, una actuació que proporcionaria servei a totes les llars del poble i que no tindria cap cost addicional pel consistori.

Això suposaria un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat d’accés a Internet de totes les llars i les empreses del poble, servei clau per al desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants.

El projecte serà possible si hi ha una resposta veïnal positiva a la iniciativa Adamo Fiberhood, una iniciativa per fer arribar Fibra Òptica allà on es necessita que només consisteix en registrar l’interès dels bell-lloquins i bell-lloquines amb l’objectiu de calcular els clients potencials necessaris per desplegar la xarxa. Una vegada assolit el número de persones interessades, el proveïdor podria començar el desplegament perquè Internet Fibra Òptica arribi aviat a totes les zones del poble i amb la voluntat de finalitzar aquest mateix 2017.

A més, en cas de tirar endavant el projecte, les persones registrades a https://fiberhood.adamo.es/ca/lleida/bell-lloc-durgell gaudiran de condicions especials un cop es donin d’alta al servei.

Adamo és un operador de telecomunicacions d'origen suec que està desplegant la seva pròpia xarxa de fibra a la península i que actualment ofereix l'Internet més ràpid del país: 1.000 Mb Internet Fibra Òptica. Actualment, més de 150.000 llars tenen accés a la Fibra Òptica d'Adamo i municipis com Lleida, Torrefarrera, Alpicat, Cervera o Bellpuig ja gaudeixen dels seus serveis.

 

Pàgina web d’ADAMO TELECOM:

https://www.adamo.es/ca/

Registra el teu interès emplenant el formulari a:

https://fiberhood.adamo.es/ca/lleida/bell-lloc-durgell

Poster Fibra Òptica a Bell-lloc d'Urgell:

Poster Bell-lloc Fibra

Flyer Fibra Òptica a Bell-lloc d'Urgell:

Flyer Bell-lloc Fibra