Dijous, 20 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament obté prop de 8.000 € del Programa d’ajuts per arrendaments i subministraments de la Diputació de Lleida

L’Ajuntament obté prop de 8.000 € del Programa d’ajuts per arrendaments i subministraments de la Diputació de Lleida

La quantitat correspon a les despeses d’arrendaments de maquinària i subministraments de llum, aigua, gas i combustibles i carburants.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell ha obtingut un total de 7.931,22 € del Programa d’ajuts per arrendaments i subministraments de la Diputació de Lleida, corresponent a les despeses en subministraments d'electricitat a diversos edificis del municipi com són el Centre Cívic Social, Biblioteca Municipal Joan Solà, Dispensari mèdic, Ajuntament, Incubadora d'Empreses, zona piscines i enllumenat públic dels carrers Sant Jordi i Generalitat de Catalunya. Dins l’actuació també s’hi imputen despeses en subministrament de gasoil, aigua i gas, o arrendaments de maquinària diversa.

La quantitat atorgada, correspon a l’anualitat 2017, doncs segons les bases establertes a la determinació de les quantitats assignades a cada ens local, és de caràcter reglat d’acord amb criteris objectius i sense àmbit discrecional. A l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, li correspon una assignació de 23.793,67 € al llarg del trienni 2017-2019, la qual es distribueix per anualitats segons les bases en:

Any 2017  -  7.931,22 €

Any 2018  -  7.931,22 €

Any 2019  -  7.931,22 €

Els resultats obtinguts d’aquesta despesa són, entre d’altres, la millora en la situació dels participants en activitats esportives al pavelló poliesportiu durant els mesos d'hivern i millora de la situació dels serveis en edificis municipals i enllumenat en els carrers del municipis.

Notícia "La Diputació de Lleida resol la convocatòria del Programa d’Arrendaments i Subministraments per un import de 5.400.000 euros"