Dijous, 25 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament pavimentarà l’accés exterior a les piscines municipals

L’Ajuntament pavimentarà l’accés exterior a les piscines municipals

Avui s’ha publicat la licitació del contracte per dur a terme l’obra, prevista inicialment pel proper mes de febrer.

Per disposar dels accessos acabats al recinte de les piscines hi ha la necessitat d’executar el paviment exterior al lateral de l’edifici de serveis i a la zona frontal de la parcel·la d’Equipaments.

Aquesta part frontal donarà servei a l’entrada i sortida de vehicles cap a l’espai habilitat d’aparcament, al costat del recinte, mentre que la pavimentació lateral servirà per donar accés al públic a l’interior de les piscines. L’objecte d’aquest és facilitar l’accés al recinte de les noves piscines i a la vegada es donarà solució a l’evacuació de les aigües superficials d’aquestes zones pavimentades.

Les tasques a realitzar per fer efectiu el projecte s’han de realitzar per personal tècnic qualificat, dels quals no disposa l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, i és per aquest motiu que és necessària la contractació d’aquests obres a persones o empreses especialitzades que puguin atendre les necessitats indicades.

Des d’avui mateix està publicat l’anunci de la licitació al perfil del contractant de l’Ajuntament de Bell-lloc i les ofertes es poden presentar fins el proper dia 30 de gener.

https://contractaciopublica.gencat.cat/perfil/bell-lloc