Dijous, 13 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’INCASÒL i l'Ajuntament signen el conveni que permet dotar al polígon dels serveis i subministraments necessaris

L’INCASÒL i l'Ajuntament signen el conveni que permet dotar al polígon dels serveis i subministraments necessaris

L’acord facilita la comercialització de 14 parcel·les industrials que sumen un total de 11,58 hectàrees de superfície.

Amb l’objectiu de dinamitzar l’economia de Bell-lloc d’Urgell, fomentar la creació de nova ocupació i el desenvolupament empresarial de les terres de Lleida, aquest passat dijous dia 21, l’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau i el director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, han signat un conveni de col·laboració que permet dotar al sector d’activitats econòmiques Vinyes del Mig dels serveis i subministraments necessaris per acollir diverses empreses. L’acord facilita la comercialització de 14 parcel·les industrials que sumen un total de 11,58 hectàrees de superfície.  

L’ajuntament amb aquesta signatura formalitza un dels seus objectius de les polítiques estratègiques de promoció econòmica local: situar el municipi en l’epicentre de la creació d’indústria, de l’emprenedoria, el desenvolupament de nous productes i serveis, i la innovació en l’eix fonamental del seu creixement. 

A l’acte es va convidar a tots els exalcaldes involucrats en el desenvolupament del polígon, finalment va comptar amb la presència dels exalcaldes Sr Josep Cau, impulsor d’aquest projecte i Sr. Josep Maria Roure continuador del mateix.