Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell inicia una campanya de civisme dirigida als propietaris de gossos que no recullen els excrements

L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell inicia una campanya de civisme dirigida als propietaris de gossos que no recullen els excrements

Una part del col·lectiu no compleix amb les seves obligacions

L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha pres la decisió d'iniciar una campanya per conscienciar als propietaris de gossos que tenen que recollir els excrements que dipositen els seus animals de companyia en les vies i parcs públics.

La majoria de propietaris de gossos recullen les deposicions de les mascotes però hi ha una part del col·lectiu que no compleix amb les seves obligacions i és l'actitud d'aquest grup de persones la que genera el malestar entre la resta de població i que pot derivar en un problema de salut pública.

Inicialment la campanya consisteix en la col·locació d'una sèrie de cartells repartits per algunes de les zones més conflictives del nostre municipi amb la intenció de fer visible aquest problema i de començar a conscienciar a tots els veïns i veïnes. Més endavant no es descarta prendre altres tipus d'accions encaminades a que aquest problema desaparegui.

La legislació actual obliga als propietaris d'animals de companyia que aquests estiguin identificats amb un xip i que estiguin inscrits en el registre d'animals de companyia de cada ajuntament.