Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Bell-lloc farà un donatiu de 1668€ a la Marató de TV3

L'Ajuntament de Bell-lloc farà un donatiu de 1668€ a la Marató de TV3

Gràcies a la participació solidària dels bell-lloquins i bell-lloquines, comprant una cadira solidària pels diferents actes de la passada Festa Major.

L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell donarà la quantitat de 1.668 euros a la Marató de TV3. Aquesta quantitat correspon a la recaptació dels actes de la Festa Major de setembre, gràcies a la participació solidària dels bell-lloquins i bell-lloquines que van comprar una cadira solidària pels diferents espectacles.

La recaptació generada per la venda de cadires solidàries, ha estat de 1068 euros. A aquesta quantitat, cal sumar-hi el donatiu dels 3 carrers que van participar en la mostra d'engalanament de façanes i balcons: Doctors Torrebadella, Carrer Darrere els horts i Carrer Major, que voluntàriament també han decidit donar el seu premi de 200 euros a la causa.

Una vegada més, el poble de Bell-lloc manifesta el seu alt grau de solidaritat i compromís amb la greu situació de pandèmia que viu el nostre país i l'Ajuntament vol donar les gràcies a tots els qui ho han fet possible.