Divendres, 19 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament obre les seves portes de nou el proper dilluns 18 de maig

L'Ajuntament obre les seves portes de nou el proper dilluns 18 de maig

S'atendrà al ciutadà demanant cita prèvia, trucant al telèfon 973560100 o per correu electrònic a l'adreça ajuntament@bell-lloc.cat
L'Ajuntament de Bell-lloc reprèn el seu servei a partir de dilluns 18 de maig. L’edifici consistorial, que ha estat tancat al públic, excepte per a urgències, des de l’inici de l’estat d’alarma, reobre les seves portes amb cita prèvia i amb noves mesures de protecció sanitària per evitar el contagi de la Covid-19.
 
L'horari d’atenció al ciutadà tornarà a ser l'habitual, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores, i només es podrà accedir al recinte de forma individual, és a dir, només podrà haver-hi una persona visitant en l'àrea de registre. Aquesta, s'ha adequat per complir amb totes les mesures de seguretat necessàries, delimitant els espais amb cinta reflectant, instal·lant mampares al taulell i posant a disposició dels ciutadans un dispensador de gel d'hidroalcohol. També serà obligatori l’ús de mascareta i guants, i mantenir la distància de seguretat amb el personal que hi treballa.

Els ciutadans poden sol·licitar cita prèvia, trucant al telèfon 973560100 o per correu electrònic a

Per urgències, cal trucar al timbre de l'entrada i s'informarà.