Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament posa en funcionament un servei d'escolta i suport emocional per a joves d'entre 12 i 25 anys

L'Ajuntament posa en funcionament un servei d'escolta i suport emocional per a joves d'entre 12 i 25 anys

El Gabinet psicològic Centre Avança, amb despatx a la Incubadora d’Empreses, serà l’encarregat de realitzar aquests assessoraments a partir de l’entrada de la fase 1.
L’Ajuntament posa en funcionament un nou servei d'escolta, suport emocional i assessorament psicològic, per millorar la gestió de la situació derivada del Covid‐19, pensats de forma específica per a joves de 12 a 25 anys i les seves famílies.

El Gabinet psicològic Centre Avança, amb despatx a la Incubadora d’Empreses, serà l’encarregat de realitzar aquests assessoraments a partir de l’entrada de la fase 1 i per un mòdic preu de 5 € per sessió. Les famílies de Bell‐lloc d’Urgell amb joves d'entre 12 i 25 anys podran utilitzar aquest servei amb un màxim de 3 sessions per jove i família.

Les professionals d’aquest gabinet psicològic donaran resposta tant a qualsevol dubte  relacionat  amb  salut,  com  als  malestars  emocionals  que  poden  sorgir  en  aquest  col∙lectiu  durant  aquesta  situació  de  confinament  com  poden  ser  trastorns  de  la  conducta i la relació, problemes de comunicació i de relació, etc..

Per concertar les visites cal trucar al telèfon 621271478 o enviar un correu electrònic a avancascp@gmail.com