Dijous, 13 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament treu a licitació el contracte menor per la redacció del projecte de reforma de l'enllumenat públic

L'Ajuntament treu a licitació el contracte menor per la redacció del projecte de reforma de l'enllumenat públic

Es convidarà a 3 empreses per a que presentin pressupost amb un valor inicial estimat de 14.000 € + IVA.

L’Ajuntament té previst realitzar el Projecte de Reforma de l’Enllumenat Públic en format IDAE per poder dur a terme la substitució de totes les llumeneres del vial públic existents, per noves llumeneres amb làmpades LED. Donada la ràpida evolució dels productes LED i, concretament, en enllumenat viari, es fa evident que la tecnologia LED té una alta eficiència òptica i energètica i una vida útil que dobla la de la resta de llumeneres i un menor manteniment. Per altra banda, la fiabilitat que va augmentant cada dia i paral·lelament amb la baixada del cost de les llumeneres a mesura que es van instal·lant arreu, fa que sigui el moment òptim en relació qualitat-preu perquè la instal·lació de llumeneres LED per enllumenat viari sigui rendible tècnica i econòmicament.

En aquesta licitació de la redacció del “Projecte de reforma de l’enllumenat public del municipi de Bell-lloc d’Urgell” es convidarà a 3 empreses per a que presentin pressupost amb un valor inicial estimat de 14.000 € + IVA.