Dijous, 20 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Les piscines de Bell-lloc es preparen malgrat la incertesa de com i quan podran obrir al públic

Les piscines de Bell-lloc es preparen malgrat la incertesa de com i quan podran obrir al públic

El consistori entén que és un gran reclam que ofereix el municipi durant els mesos de més calor però és conscient que s’hauran d’aplicar una sèrie de mesures per evitar qualsevol contagi o propagació de la Covid-19.

La incertesa del coronavirus i el seu impacte en totes les previsions fa que no hi ha hagi un pla concret pel que fa a les dates d'obertura de les piscines municipals ni en les mesures de seguretat que s'hauran d'aplicar. Tot i això, l'Ajuntament de Bell-lloc no ha volgut baixar els braços i està treballant per tenir les piscines condicionades, davant la possibilitat que es puguin obrir tan aviat com sigui possible i en funció de les recomanacions sanitàries i de la fase en que ens trobem.

A hores d’ara, la intenció es complir amb el calendari aproximat que s’estableix cada any, no obstant, el consistori vol ser prudent a l’hora de fer un pronòstic i està treballant amb els protocols necessaris, tenint en compte que encara no es coneix si l’aforament s’haurà de limitar de manera més o menys accentuada per garantir la distància entre banyistes, així com les mesures de protecció que tant els usuaris com el personal que hi treballi hauran d’assumir. 

Les piscines municipals són un gran reclam que ofereix el municipi durant l'estiu, però el consistori és conscient que s’hauran d’aplicar una sèrie de mesures per evitar qualsevol contagi o propagació de la Covid-19. Tota la informació sobre el sistema de venda d'abonaments i la normativa a complir es farà pública el més aviat possible a través dels diversos canals de comunicació de l'ajuntament.