Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L'estació de tren de Bell-lloc manté la venda de bitllets per finestreta

L'estació de tren de Bell-lloc manté la venda de bitllets per finestreta

Igual que les de Tàrrega i Cervera, romandran obertes com a mínim fins al 31 de desembre de 2020.

L'estació de tren de Bell-lloc d'Urgell igual que les de Tàrrega i Cervera mantindran la venda de bitllets de tren per finestreta, gràcies a l'acord del diputat de “Teruel Existe” per investir Pedro Sànchez. L'acord ha paralitzat, en principi fins al 31 de desembre de 2020, el tancament de la venda de bitllets per finestreta a totes les estacions de Renfe, amb menys de cent viatgers diaris, de l'estat espanyol.

En un principi aquestes 3 estacions catalanes s'havien de quedar sense venda de bitllets, a partir de l'1 de gener de 2020. No obstant la previsió per l'estació de Bell-lloc era que es perdria la venda de bitllets però no es podia tancar l'estació.

L'estació de Bell-lloc no estava previst tancar-la perquè és un punt on cal la presència d'una persona que s'encarregui de gestionar el bloqueig per a la circulació de trens. Fins que aquest bloqueig no es canviï a automàtic, situació que de moment no està prevista, a Bell-lloc no es podrà tancar l’estació completament.

Fe d'errades:

Per un error tècnic en que es va copiar el cos de la notícia de la pàgina de facebook de l'equip de govern, s'ha eliminat de la notícia la part final del text i s'ha procedit a eliminar-la de la pàgina de facebook oficial de l'Ajuntament també.