Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Neteja dels dipòsits d'aigua

Neteja dels dipòsits d'aigua

Aquesta tasca ha servit per deixar en perfectes condicions l'embassament on es reserva l'aigua pel seu posterior tractament a la planta potabilitzadora.

Aquests dies l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell i la concessionària AQUALIA han dut a terme la neteja dels dipòsits municipals que acumulen l'aigua que serveix per abastir al municipi.

Aquesta tasca ha servit per deixar en perfectes condicions l'embassament on es reserva l'aigua pel seu posterior tractament a la planta potabilitzadora. El fons de l'embassament havia acumulat força residus des de la seva darrera neteja.

S'ha escollit fer les tasques de neteja en aquesta època ja que l'abastament d'aigua està garantit degut a que el canal d'Urgell ja torna a portar aigua. Un altre motiu ha estat el fet que l'embassament en aquesta època ja es troba buit en espera de tornar-lo a omplir amb l'aigua del canal. D'aquesta manera la pèrdua d'aigua ha estat menor que si s'hagués hagut de buidar l'embassament ple.

Els informes de la qualitat de l'aigua que fan periòdicament l'empresa concessionària i el Departament de Salut han donat sempre un resultats positius pel que fa ala qualitat i característiques químiques.

http://salutpublica.gencat.cat/ca/ambits/proteccio_salut/aigua_consum_huma/