Dijous, 13 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Nou telèfon d´urgències mèdiques 061 'CatSalut Respon' a Bell-lloc

Nou telèfon d´urgències mèdiques 061 'CatSalut Respon' a Bell-lloc

A partir del 29 d’abril, a partir de les 10 del vespre, caldrà trucar a aquest número.

A partir del proper dia 29 d´abril, està previst que entri en funcionament un número d’activació de les urgències mèdiques a Bell-lloc d'Urgell, el 061 CatSalut Respon, de les 22 del vespre fins les 8 h de matí.

Marcant el telèfon 061 CatSalut Respon, un equip de més de 200 professionals, format per teleoperadors/es, infermers/es i metges/ses, s’encarregarà de resoldre qualsevol dubte, consulta o problema de salut, ja sigui directament o mobilitzant els recursos d’urgència (metge/sa o infermer/a de capçalera) o emergència (unitats del SEM) més propers al malalt. El 061 CatSalut Respon és al vostre servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Aquest canvi permet assegurar una resposta immediata de totes les trucades, l’assignació del recurs sanitari més adequat a la demanda que fa el ciutadà, alhora que possibilita tenir accés a les dades clíniques del pacient per part dels professionals sanitaris que atenen el servei 061 CatSalut Respon.

L’entrada en funcionament d’aquest servei no comporta cap altre canvi en l’organització i dispositius sanitaris del territori: ni en els horaris de funcionament dels centre, ni en els telèfons habituals de contacte, ni en el nombre de metges/ses i infermers/es encarregats de fer l’atenció a domicili, ni en la forma en què s’activarà la seva mobilització, que continuaran com fins ara. L’única variació és la substitució del número d’urgències pel telèfon 061 CatSalut Respon.

Cal destacar que també es pot accedir al servei 061 CatSalut Respon a través d’un smartphone descarregant-vos l’app 061 CatSalut Respon. Si truqueu a través d’aquesta app, al 061 CatSalut Respon sabran la vostra localització i, sempre que hi inclogueu el vostre número de la tarja sanitària, seran coneixedors de les vostres dades de salut. A més, hi trobareu informació d’interès, la localització dels equipaments sanitaris, les farmàcies de tot Catalunya, així com vídeos de primers auxilis que us poden ser d’utilitat.

Veure flyer informatiu 061 CatSalut Respon