Dimecres, 19 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Passejada canina i exhibició de treball dels mossos d'esquadra

Passejada canina i exhibició de treball dels mossos d'esquadra

L'activitat és una més dins el programa cultural que l'Ajuntament ha preparat per aquest mes de maig.

L’Ajuntament de Bell-lloc està compromès amb el respecte i el civisme al carrer, és per aquest motiu que volem conscienciar als nostres veïns i veïnes propietaris de gossos que s’han de mantenir els carrers nets i que ells en són els responsables. A més, volem que la gent registri el seu animal de companyia al Registre d’Animals de Companyia de l’Ajuntament per tal de donar seguretat a tothom, ja que d’aquesta manera, per exemple, si es produeix el robatori d’un gos, és un lloc més on queda registrat l’animal.

El 19 de maig serà un dia ple d’activitats, passejada conjunta que sortirà de la Plaça Catalunya a les 17:00h i farà un recorregut pel poble el qual finalitzarà a la pista de Frontó, allí ens estaran esperant la Unitat Canina dels Mossos d’Esquadra per fer-nos una exhibició de com treballen els seus gossos en la recerca d’explosius i drogues. Finalment, per tots aquells que hagin registrat els seus animals a l’Ajuntament, participaran en un lot de menjar de gos gràcies a la col·laboració de Biologic Kali.

Per poder participar d’aquest dia, has de venir a inscriure’t a les oficines de l’Ajuntament, el preu de l’activitat és d’1€. Vine preparat i porta el teu DNI i la cartilla sanitària del teu animal per registrar-lo i així podràs participar del sorteig!

Aquesta  activitat s'engloba dins el programa cultural que l'Ajuntament ha preparat per aquest mes de maig.

Cartell passejada canina i exhibició

Programa d'activitats culturals mes de maig 2018