Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Reobertura del bar de la Cultural

Reobertura del bar de la Cultural

El passat divendres dia 24 de febrer va obrir les portes per mostrar a tots els veïns i veïnes les novetats que s’hi han introduït.

El passat divendres dia 24 de febrer de 2017 a les 19.00h es va inaugurar la nova etapa del bar de La Cultural. La nova concessionària va obrir les portes d’aquest renovat local municipal per mostrar a tots els veïns i veïnes les novetats que s’hi han introduït.

Els nombrosos assistents a l’acte van poder veure de primera mà les obres que ha costejat íntegrament la concessionària. Aquestes obres han consistit en la creació d’una zona tancada de magatzem i una altra de cuina, una nova barra així com la de crear una separació entre el bar i la zona dels lavabos.

El contracte actual té una durada de tres anys prorrogables 1 any més i l’explotació del bar comporta l’obligació d’encarregar-se de la neteja de la sala La Cultural i de la sala Multifuncional. El contracte es va tenir que licitar dues vegades ja que la primera vegada es va declarar desert, l’actual guanyadora del concurs va ser la única persona que es va presentar a la segona licitació.