Divendres, 21 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Resum del ple del passat 21 de setembre

Resum del ple del passat 21 de setembre

L'enregistrament de la sessió està disponible al canal de vídeo del web de l'Ajuntament.

El passat 21 de setembre es va dur a terme un ple extraordinari (ja disponible al canal de vídeo de l'Ajuntament), aquest ple es va convocar principalment per aprovar el Compte General ja que s’ha de trametre a la Sindicatura de Comptes per a que fiscalitzi la comptabilitat municipal. Aquest tràmit s’efectua cada any i s’ha de finalitzar abans del 15 d’octubre.

Ordre del dia:

1-     Aprovació Compte General: es va aprovar per unanimitat a l’igual que a la comissió especial de comptes que es va dur a terme el 3 d’agost.

2-     Aprovació certificació final de l’obra de les noves piscines: en aquest punt s’aprovava la darrera factura pendent de l’obra de les piscines noves. Un cop instal·lada una barana a les escales d’accés a les piscines els tècnics municipals han donat el vistiplau a la finalització de l’obra. El punt s’aprova amb l’abstenció de l’equip de govern i el vot favorable de les regidories del grup de Bell-lloc Avança.

3-     Adhesió a l’Acord de subministrament de gas de l’ACM: aquesta proposta consisteix en adherir-se al contracte marc per subministra gas als ens locals de Catalunya. Aquesta modalitat de contracte estalvia molta feina administrativa a l’ajuntament i garanteix el recolzament de l’Associació de Municipis de Catalunya. La proposta s’aprova amb els vots a favor de les regidories de Bell-lloc es Mou i les abstencions de Bell-lloc Avança.

4-     Proposta de pròrroga del Conveni amb el Departament de Drets socials per les 12 places concertades del centre de dia per a la gent gran. La proposta s’aprova per unanimitat. Des de l’any 2017 disposàvem de 5 places concertades i aquest any s’han ampliat a 12. Aquest conveni garanteix que pel proper any 2024 es mantinguin aquestes 12 places.

Un cop debatuts aquests punts es dona per finalitzat el Ple i l’alcalde dona la veu al públic assistent.