Dijous, 15 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Sempre endavant!

Sempre endavant!

El bell-lloquí Raül Arenas presenta el seu nou repte solidari el proper divendres 16 de febrer a la sala multifuncional.

El divendres 16 de febrer a les 20 hores, a la sala multifuncional, el bell-lloquí Raül Arenas ens presentarà el seu nou repte solidari, que durà a terme l'ultim cap de setmana de març.

El repte és baixar corrent els 180km que separen el Port de la Bonaigua fins a Tàrrega, el seu poble actual.

I la SOLIDARITAT, aquest cop, ja que no és el primer any que culmina un repte solidari, anirà destinat a finançar el tractament de la Laura, una noia amb vincles també al nostre poble, per la que molts i moltes de nosaltres ja hi recollim taps i que pateix una lesió cerebral i que necessita fer tractaments a Filadèlfia (Estats Units) per tal de millorar el seu estat.

El Raül, a través del seu SEMPRE ENDAVANT, recull diners venent samarretes i tires per al sorteig de material, tiquets per sopars, etc.. que la gent, empreses, clubs, entre d'altres, li ofereixen per al causa.

Aquest acte, a més de donar a conèixer el seu repte entre els bell-lloquins i bell-lloquines, servirà per a que el Club Alpí Bell-lloc faci entrega del seu detall per a que sigui sortejat.

Després de la presentació, es podran comprar samarretes, tiquets per al sorteig i es recolliran taps.

Felicitats al Raul i us hi Esperem!!