Dilluns, 24 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Torna el concurs de narrativa breu i dibuix Joan Solà

Torna el concurs de narrativa breu i dibuix Joan Solà

Les obres d'aquesta 18a edició es podran presentar fins al dia 11 d'abril de 2023 de dilluns a divendres en horari d'oficina a l’Ajuntament.

La Junta de govern de l'Ajuntament de Bell-lloc ha aprovat aquest mateix matí les bases del XVIII Concurs de Narrativa Breu i Dibuix Joan Solà. Aquest concurs va adreçat a totes aquelles persones interessades en la literatura i l’escriptura per tal de potenciar aquestes dues grans aficions, i per fomentar l’esperit cultural que puguin desenvolupar les seves destreses artístiques i literàries. Enguany, la temàtica de les obres girarà entorn a la "La pagesia a Bell-lloc".

Les obres presentades, amb data límit el 11 d'abril de 2023, han d’estar escrites en llengua catalana, originals, inèdites i no poden haver estat presentades a cap altre certamen. En el moment de presentar les obres, s'atorgarà un número amb el que es participarà al concurs i les dades personals romandran a l’Ajuntament. Aquestes s’han d’entregar dins d’un sobre tancat amb un pseudònim i dins del sobre, un altre amb les dades personals del participant.

Podeu consultar les bases clicant aquí.