Divendres, 21 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Aquest dijous 8 de juny torna el "Tast de tecnologia" al Ramon Farrerons

Aquest dijous 8 de juny torna el "Tast de tecnologia" al Ramon Farrerons

Les regidories de Noves Tecnologies i Ensenyament de l’Ajuntament de Bell-lloc organitzen la IV Jornada de Transformació Digital a l’escola.

Donant continuïtat al seu projecte de transformació digital al municipi i amb la voluntat d’integrar les noves tecnologies en l’educació dels nens i nenes de Bell-lloc d’Urgell, les regidories de Noves Tecnologies i d'Ensenyament de l’Ajuntament organitzen novament la Jornada de Transformació Digital a l'escola. Serà el quart any que es durà a terme aquesta jornada d’innovació didàctica adreçada a tot l’alumnat de primària de l’Escola Ramon Farrerons.

Enguany, els nens i nenes d’i3, i4, i5 (que per primer cop participaran a la jornada), 1r i 2n, visitarem la cúpula Gustum instal·lada al pavelló poliesportiu durant el matí, gràcies a l’Associació Leader de Ponent.

Els alumnes de 3r i 4t visitaran el pavelló poliesportiu d’Alpicat per veure la implantació del “Projecte Lü”, un projecte pioner que consisteix en un entorn espacial intel·ligent que converteix el gimnàs o qualsevol espai tancat en una zona de joc interactiu o una àrea virtual d’aprenentatge, per gentilesa de l’Ajuntament d’Alpicat.

I pel que fa als alumnes de 5è i 6è, desenvoluparan la seva imaginació i creativitat musical aprenent a mesclar amb un equip de DJ, amb el taller “DJ Kids” a la Incubadora d’empreses, dinamitzat pel DJ Lluís Ribalta.

A l'igual que les anteriors edicions, les activitats estan adreçades única i exclusivament als alumnes i professors; un cop finalitzada aquesta, es publicaran imatges i vídeos dels diferents tallers al canal de vídeo de l’Ajuntament i al blog de l’escola.

L'alcaldessa, Rosa Buira, ha mostrat la seva satisfacció per repetir aquesta iniciativa després de l'èxit i la bona recepció que va tenir els anys anteriors, agraint la tasca desinteressada dels diferents agents implicats en el projecte.

Programa informatiu de la jornada “Tast de tecnologia 2023”