Dijous, 25 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Tot a punt per la Revetlla de Sant Joan 2017

Tot a punt per la Revetlla de Sant Joan 2017

A les 21 hores arribarà la flama del Canigó, portada pels joves de la localitat. En cas de mal temps, la revetlla es traslladaria a la Sala Cultural.

Aquest divendres 23 de juny es durà a terme la tradicional revetlla de Sant Joan al recinte de les piscines municipals.

La festa s'iniciarà a les 21 hores, amb l'arribada, per part dels joves de la localitat, de la Flama del Canigó i l'encesa de la tradicional foguera de Sant Joan situada al carrer Rafel de Casanovas.

A les 22 hores, al mateix recinte de les piscines, hi haurà coca i moscatell per a tothom. Els tiquets, a 1 euro, es poden comprar a l'Ajuntament fins dimarts 20 de juny. A continuació, hi haurà sessió de ball a càrrec del Duo Pep i Ma José per amenitzar la vetllada.

Cal destacar que en cas de fer mal temps, la revetlla es traslladarà a la Sala Cultural.

Cartell revetlla de Sant Joan 2017


L'Ajuntament posa al vostre abast consells de seguretat per les revetlles

Si volem gaudir de les revetlles de Sant Joan és essencial que seguim uns consells bàsics sobre seguretat alhora de manipular material pirotècnic i d'encendre fogueres. També s'ha de tenir una especial cura en el manteniment dels patis o solars buits, la vegetació seca és el pitjor enemic, per això s'han de tenir nets de brossa i de material combustible.

Podeu consultar els consells de protecció civil a les revetlles i les festes populars i tradicionals de Catalunya clicant al següent enllaç:

http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles/


Volem una revetlla segura, ajuda'ns a gaudir de la festa!