Divendres, 26 de Maig del 2024 33º max. / 13º min.

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Últims dies de selecció de joves de la comarca per formar part de FEM OCUPACIÓ JOVE

Últims dies de selecció de joves de la comarca per formar part de FEM OCUPACIÓ JOVE

El termini de selecció per aquest programa d’inserció laboral s’acabarà en breu.

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell desenvolupa, dins el programa Fem Ocupació Jove, un projecte d’inserció laboral del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que està dotat amb fons socials europeus. El seu objectiu és el de millorar les opcions de feina de les persones entre 18 i 29 anys. Hi poden optar els joves de la comarca, en una franja d’edat determinada, que estiguin en situació d’atur i inscrits al SOC. Hauran de ser beneficiaris del programa de garantia juvenil que ofereix l’Oficina Jove i tenir estudis corresponents al batxillerat, l’ESO o màxim algun cicle formatiu de grau mitjà.

Només hi podran accedir 15 joves, que rebran formació i un contracte de treball dins del sector sociosanitari, que es considera que pot oferir moltes possibilitats. El termini que s’ha establert per poder dur a terme el projecte està determinat en 15 mesos. I durant aquest període els joves gaudiran d’una formació laboral, que vindrà determinada pel tipus d’empresa i del contracte de treball que se’ls atorgui, i a més tindran un suport orientatiu i de tutoria durant tot el procés.

Els Consell s'ha posat en contacte amb les empreses de la comarca que s'ha cregut que poden oferir aquest tipus de formació i que estan vinculades amb aquest sector sociosanitari per establir els terminis de les contractacions.

Els joves interessats es poden dirigir al Consell Comarcal, on se’ls informarà del procés de selecció. El termini finalitzarà en breu.