Dimecres, 19 de Juny del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament revalida el Segell Infoparticipa de transparència assolint la seva màxima puntuació

L’Ajuntament revalida el Segell Infoparticipa de transparència assolint la seva màxima puntuació

És l'únic municipi de la província de Lleida de menys de 5000 habitants que rep el guardó per cinquè any consecutiu.

El Consell Certificador que avalua les propostes del Segell i Premis extraordinaris Infoparticipa 2019 per als Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions de Catalunya, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona, ha informat de l'obtenció per part de l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell del Segell Infoparticipa a la Qualitat i la Transparència de la Comunicació Pública Local, amb una puntuació del 89,58%.

Bell-lloc és l'únic municipi de la província de Lleida de menys de 5000 habitants que rep el guardó per cinquè any consecutiu, i ho ha fet aconseguint la seva millor nota. Al 2016 i al 2017, la puntuació obtinguda havia estat del 84,62%, al 2018 va ser del 86,54%, al 2019 va ser del 88,46% i enguany s'ha assolit una puntuació del 89,58%. Aquest any, també han aconseguit el Segell els ajuntaments de Lleida, Tàrrega, Palau d'Anglesola, Les Borges Blanques, Cervera i Mollerussa.

Aquest Segell és un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya: ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

Pels membres de l'equip de govern aquest distintiu demostra que l'Ajuntament treballa per donar una informació transparent i transversal a la ciutadania i s'ha mostrat molt satisfet de donar continuïtat a aquesta línia de treball iniciada la legislatura anterior.

Enguany, amb motiu de la pandèmia de coronavirus, no s'ha pogut fer de moment l’acte presencial d’entrega del segell, al qual els representants del consistori havien assistit sempre en les edicions anteriors. El Consell Certificador està valorant diferents opcions i formats per dur-lo a terme, en funció de l’evolució de la crisi sanitària, que us comunicarem oportunament.

Els resultats es publiquen, georeferenciats, al MapaInfoparticipa.