Dijous, 20 de Juliol del 2024

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Noticies / Bell-lloc d’Urgell SENSE FUM

Bell-lloc d’Urgell SENSE FUM

L'Ajuntament i el Centre d'Atenció Primària inicien una campanya amb l'objectiu de reduir l'exposició al fum ambiental de tabac de la infància i les persones joves al nostre poble.

Des de diferents àrees de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell i el Centre d’Atenció Primària volem iniciar el projecte "Bell-lloc d’Urgell sense fum" amb el principal objectiu de protegir la salut de la infància i la població jove, basant-nos en el fet que el comportament de les persones adultes té una marcada influencia sobre l'adopció de l’hàbit tabàquic.

Seguint aquest model, el projecte es centra en evitar la presencia de persones adultes fumant en aquells entorns exteriors que són freqüentats pels infants i joves com entrades de centres educatius, equipaments esportius, i espais d’esbarjo i culturals.

L'objectiu és reduir l'exposició al fum ambiental de tabac de la infància i les persones joves al nostre poble, i a l’hora, fomentar l'acció educativa per part dels seus i les seues familiars i/o persones vinculades.

El tabac és la primera causa de malalties com el càncer, l'emfisema, la bronquitis crònica ... així com de mort prematura i evitable. La campanya "Bell-lloc d’Urgell Sense Fum” vol lluitar contra això.

És per aquest motiu que hem enviat un manifest a totes les entitats del poble, per a que les que vulguin signar-lo el dimecres, 31 de maig, (dia mundial sense tabac) a les 20:30h a la Sala Multifuncional, posteriorment a una xerrada del Doctor Salvador Vila i la Doctora Magda Massana, sobre “els prejudicis del tabaquisme a la Salut”.


Us adjuntem copia del manifest al qual us podreu adherir com entitat.

Manifest entorn sense fum Bell-lloc d'Urgell

Cartell Xerrada "Prejudicis del tabaquisme a la salut"